Naar boven
Sorteren op

1-19 van 19 producten

Over Ifö Electric

Dit Zweedse bedrijf gaat al ruim een eeuw mee. Ze staan bekend om hun expertise in het maken van porseleinen onderdelen voor technische doeleinden die zijn gemaakt van gebakken en Zweeds klei. De porseleinen armaturen van hun hand zijn echte Scandinavische klassiekers geworden die in vele huizen en openbare ruimtes terug te vinden zijn. De productietechniek die Ifö Electric gebruikt, vergt echt vakmanschap en levert hoogwaardige kwaliteit op met een lange levensduur. Het assortiment van dit merk gaat al heel lang mee en de eenvoud en kwaliteit zorgt dat deze nooit uit de mode raakt. De Ohm collectie van Ifö Electric was de eerste nieuwe lancering in tien jaar tijd en zal zeker ook een lang leven tegemoet gaan. Wie weet wel bij jou thuis?

Functionele Ohm lampen van Ifö Electric

Deze serie lampen heeft een grote link met elektriciteit aangezien deze geïnspireerd is op een isolator. Dit porseleinen element werd ingezet om elektriciteit tegen te houden. Vandaar dat de serie de naam Ohm meekreeg wat staat voor de eenheid van elektrische weerstand. Om dit verhaal visueel te versterken, hebben sommige versies een kap gekregen van doorzichtig glas. De lichtbron is zo goed zichtbaar wat hem een technisch uiterlijk geeft. Hang de Ohm 100/170 plafond-en wandlamp porselein IP44 helder bijvoorbeeld aan het plafond op de gang of aan de muur in de keuken. Heb je liever dit prachtexemplaar op je tafel of op het dressoir? Ga dan voor de Ohm 100/190 tafellamp porselein helder. Deze is dimbaar dus je kunt zelf bepalen welke sfeer hij uitstraalt.

Ifö Electric Ohm bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Ohm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ifö Electric
Filters
Productsoort
Kleur
Materiaal
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
Lichtrichting
Dimbaar
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging
Wattage