Ifö Electric Ohm

De Ifö Electric Ohm serie is geïnspireerd op oude porseleinen isolators: een van de eerste producten die het merk ruim honderd jaar geleden produceerde. Het ontwerpersduo Kauppi & Kauppi besloot de zachte rondingen en de ingetogen vormen van de isolator terug te brengen in het assortiment van Ifö Electric en wel in de vorm van een lamp. Het silhouet van de serie refereert naar Scandinavisch design, maar doet ook denken aan Japans servies. Kauppi & Kauppi heeft naast plafond- en wandlampen ook tafellampen aan de serie toegevoegd. Neem bijvoorbeeld de Ohm 100/130 tafellamp porselein. Dit is de eerste tafellamp in het gehele assortiment van het merk. Zo heb je als gebruiker de mogelijkheid om van dichtbij te genieten van de kwaliteit en esthetiek.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Over Ifö Electric

Dit Zweedse bedrijf gaat al ruim een eeuw mee. Ze staan bekend om hun expertise in het maken van porseleinen onderdelen voor technische doeleinden die zijn gemaakt van gebakken en Zweeds klei. De porseleinen armaturen van hun hand zijn echte Scandinavische klassiekers geworden die in vele huizen en openbare ruimtes terug te vinden zijn. De productietechniek die Ifö Electric gebruikt, vergt echt vakmanschap en levert hoogwaardige kwaliteit op met een lange levensduur. Het assortiment van dit merk gaat al heel lang mee en de eenvoud en kwaliteit zorgt dat deze nooit uit de mode raakt. De Ohm collectie van Ifö Electric was de eerste nieuwe lancering in tien jaar tijd en zal zeker ook een lang leven tegemoet gaan. Wie weet wel bij jou thuis?

Functionele Ohm lampen van Ifö Electric

Deze serie lampen heeft een grote link met elektriciteit aangezien deze geïnspireerd is op een isolator. Dit porseleinen element werd ingezet om elektriciteit tegen te houden. Vandaar dat de serie de naam Ohm meekreeg wat staat voor de eenheid van elektrische weerstand. Om dit verhaal visueel te versterken, hebben sommige versies een kap gekregen van doorzichtig glas. De lichtbron is zo goed zichtbaar wat hem een technisch uiterlijk geeft. Hang de Ohm 100/170 plafond-en wandlamp porselein IP44 helder bijvoorbeeld aan het plafond op de gang of aan de muur in de keuken. Heb je liever dit prachtexemplaar op je tafel of op het dressoir? Ga dan voor de Ohm 100/190 tafellamp porselein helder. Deze is dimbaar dus je kunt zelf bepalen welke sfeer hij uitstraalt.

Ifö Electric Ohm bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Ohm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.