Altijd op zoek naar innovatie met Ingo Maurer

Het Duitse designlabel Ingo Maurer staat bekend om de constante stroom van nieuwe ideeën, prototypes en producten. Het merk wordt ook wel omschreven als creatief vuurwerk. Ingo Maurer is altijd op de hoogte van nieuwe technologieën en is andere designers een stapje voor. Dit zie je terug in de bijzondere ontwerpen. Voordat de LED techniek bekend werd, had het designlabel al diverse LED lampen in de collectie. Niet gek dat het merk meerdere prijzen heeft gewonnen op het vlak van decoratie, design en verlichting. Wil jij ook een pronkstuk in je interieur? Wacht niet langer en kies een bijzondere lamp uit de uitgebreide collectie verlichting.

Bijzondere Ingo Maurer Birdie lampen

De Birdie collectie van Ingo Maurer gaat je fantasie te boven. De handgemaakte engelenvleugeltjes typeren zich in deze bijzondere collectie en geven je interieur een mysterieus tintje. De engeltjes zweven door een ruimte en worden graag een beetje gestuurd door jou. Dankzij de metalen armen die je gemakkelijk kunt buigen, kun je zelf de boel regisseren. Geef je de lamp een strak uiterlijk of een opgekruld springerig effect? Je bepaalt het zelf. Bekijk eens de Ingo Maurer Birdie’s Nest plafondlamp. Deze plafondlamp van Ingo Maurer is een waar kunstwerk voor aan het plafond. De lamp geeft het effect van een explosie vogels die alle kanten op vliegen. Is er een engeltje echt ‘gevlogen’? Geen zorgen, want je krijgt er zes peertjes inclusief vleugeltjes bij. Zo is jouw nestje snel weer compleet.

Ingo Maurer plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij alle Ingo Maurer plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no time een nieuw product ontvangt.