Ingo Maurer Zettel'z

Koester jij graag al je herinneringen? Dan is het absoluut de moeite waard om kennis te maken met de lampen uit de Ingo Maurer Zettel’z collectie. Laten we klein beginnen: de Ingo Maurer Zettel’z 6 hanglamp. Deze lamp heeft een diameter van 80 centimeter en een hoogte van 80 centimeter. Met de kabellengte van 200 centimeter hang je deze lamp eenvoudig op de hoogte die je wenst. Toch nog even terug naar het ontwerp van deze lamp. Deze lamp wordt geleverd met 40 bedrukte blaadjes en 40 lege blaadjes van Japans papier. De blaadjes hebben allemaal een A6 formaat. Klinkt misschien wat klein, maar toch is groot genoeg om daar je mooiste quotes op te schrijven en aan iedereen in huis te laten zien. Wil je meer te weten komen over deze lamp? Bekijk dan de gehele collectie. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ingo Maurer design

Met creatief vuurwerk omschrijf je het best de designlampen van Ingo Maurer. Dit Duitse designlabel is continu op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Hierdoor loopt het ontwerpersteam altijd een stapje voor op andere designers. Lekker proactief, dus. Dit kunnen we benadrukken met een mooi voorbeeld: voordat de ledlamp echt bekendheid kreeg, waren alle lampen van Ingo Maureur al voorzien van de nieuwste ledtechnologie. Dit eigentijdse merk is telkens bezig met het verzinnen van nieuwe ideeën, prototypes en producten. Dat maakt dit merk ook zo lekker innoverend en vooruitstrevend. Ingo Maurer timmert dan ook al jaren met succes aan de weg. En dat is te zien aan de verschillende prijzen die ze al hebben binnengesleept. Enkele pronkstukken van Ingo Maurer kun je ook in het Stedelijk Museum van Amsterdam bewonderen.

Vol herinneringen: Ingo Maurer Zettel’z lampen

De lampen uit deze serie stel je helemaal in je eigen smaak samen. De Ingo Maurer Zettel’z 5 hanglamp kruipt graag net wat meer op de voorgrond. Hij is namelijk best immens met een diameter van 120 centimeter en een hoogte in hetzelfde formaat. Met een kabellengte van 330 centimeter kun je net wat meer spelen. Toch hoef je er niet voor te kiezen om deze lamp alleen te voorzien van briefjes met de mooiste quotes. Je favoriete foto’s kun je ook in het midden van je woonkamer hangen bijvoorbeeld. Zo wordt je elke dag weer herinnerd aan die mooie vakanties, die fijne familieweekenden of die gezellige dagen met vrienden. Zonde om deze foto’s onderin de kast te laten liggen natuurlijk.

Ingo Maurer Zettel’z bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ingo Maurer. Dat betekent dat wij alle Ingo Maurer Zettel’z producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Ingo Maurer, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.