Naar boven

Martinelli Luce: origineel & functioneel

Martinelli Luce is een designmerk uit Italië. Het bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar: in 1950 begon Elio Martinelli het merk Martinelli Luce om zijn eigen verlichtingslijn te ontwerpen. Inmiddels is het bedrijf al drie generaties verder. En het doel Martinelli Luce is nog steeds hetzelfde als vijftig jaar geleden: alle verlichting moet zich kenmerken door originele vormgeving en functioneel design. Neem de Martinelli Luce vloerlampen: op het eerste gezicht lijken de lampen misschien gewoon, maar schijn bedriegt! De ontwerpen hebben namelijk allemaal een bijzondere twist. Ook de belangrijkste designmusea is het niet ontgaan dat de verlichting van Martinelli Luce zo uniek is. De Pipistrello tafellamp van Martinelli Luce is bijvoorbeeld te zien in het Vitra Design Museum. Daarnaast hebben de ontwerpen van Martinelli Luce belangrijke prijzen op het gebied van design gewonnen. Kortom, Martinelli Luce is een alom geroemd designmerk!

Martinelli Luce vloerlamp?

Behalve de Serpente vloerlamp met ‘natuurlijke’ inspiratie, is er bij de Martinelli Luce vloerlampen veel ruimte en aandacht voor innovatieve designs. Dat zie je ook bij de Martinelli Luce Clochard vloerlamp LED. Als je het design ziet vraag je je af of het überhaupt wel een lamp is. De vloerlamp van Martinelli Luce lijkt namelijk meer op een haltafel. Je kunt de vloerlamp makkelijk tegen iedere muur plaatsen, en voilà: een ideale opbergplek voor je portemonnee en sleutels! Toegegeven, er zit ledverlichting in deze vloerlamp van Martinelli Luce. Het is dus toch wel een echte lamp. Een perfecte oplossing dus voor als je ’s morgens altijd in het donker moet tasten naar je fiets- of autosleutels. Deze vloerlamp van Martinelli Luce past zelfs in kleine hal, maar is zeker net zo mooi in je woon- of eetkamer. Bovendien kun je bij de Clochard vloerlamp van Martinelli Luce kiezen uit twee kleuren: klassiek zwart of wit. Zo past deze vloerlamp in ieder interieur. En dat geldt voor alle Martinelli Luce vloerlampen: voor ieder wat wils!

Martinelli Luce vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij alle Martinelli Luce vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerlamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Martinelli Luce
Filters
Productsoort
Vloerlamp Booglamp
Kleur
Geschikt voor
Op voorraad
Fitting
Ontwerper
Bediening
Hoogte verstelbaar
Woonstijl
Kleurtemperatuur
Snoerlengte
Materiaal
Dimbaar
Lichtrichting
Prijs
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Wattage