Martinelli Luce Mini Pipistrello

De Mini Pipistrello is je beste maatje in donkere tijden. Deze bescheiden maar oh zo mooie tafellamp zet je namelijk met gemak overal neer. Op je nachtkastje, het bureau, de salontafel… De Mini Pipistrello komt echt overal van pas. Dit prachtige lampje heeft zijn naam, die Italiaans is voor ‘kleine vleermuis’, te danken aan de vorm van de lampenkap. Deze doen denken aan de vleugels van een vleermuis. Maar ook de telescopische voet van de Mini Pipistrello refereert aan het enorme zichtvermogen van dit nachtdier. Kortom, de Mini Pipistrello laat je nooit in het donker staan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een model kiezen. Ga jij voor de Mini Pipistrello tafellamp LED of kies je een variant met touchschakelaar?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Martinelli Luce & Mini Pipistrello

De Mini Pipistrello tafellamp is onderdeel van de collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie, waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Mini Pipistrello tafellamp. Zoals gezegd is de vormgeving van deze lamp geïnspireerd op de vleugels van een vleermuis. Bovendien is de Mini Pipistrello voorzien van een ingebouwde led-module, dus ook nog eens een duurzaam ontwerp. Precies wat je kunt verwachten van de producten van Martinelli Luce.

Een klein verschil

Zoals gezegd bestaan er twee varianten van de Mini Pipistrello tafellamp. Deze modellen komen op veel gebieden met elkaar overeen. Zo zijn ze allebei verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, donkerbruin en koperkleur. Ook hebben ze beiden een ingebouwde led-module die een leven lang meegaat en ook nog eens heel energiezuinig werkt. Het verschil tussen de modellen van de Mini Pipistrello zit ‘m in de soort aan- en uitschakelaar. De Mini Pipistrello tafellamp LED met touchbediening bedien je middels de aan- en uitschakelaar op de armatuur. Ook wel een touschschakelaar genoemd. Bij de andere tafellamp uit deze serie vind je de aan- en uitschakelaar op het snoer, oftewel een snoerschakelaar. Het verschilt hem dus in het aan- en uitzetten van deze beauty.

Martinelli Luce Mini Pipistrello bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Mini Pipistrello tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Mini Pipistrello tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Mini Pipistrello lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.