Martinelli’s licht

Martinelli Luce is, zoals de naam stiekem al doet vermoeden, een prachtig verlichtingsmerk uit Italië. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie, waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Bolla collectie. Na de lancering van dit ontwerp in 1960 is deze serie uitgegroeid tot één van de grootste designiconen die ooit door dit Italiaanse merk zijn geproduceerd. Ben je benieuwd naar de modellen uit de Martinelli Luce Bolla collectie? Je vindt ze op deze pagina allemaal.

Verschillende maten van Martinelli Luce Bolla

De Bolla collectie van Martinelli Luce kent drie verschillende modellen. Deze variëren in grootte van 35 tot 60 centimeter. Met zijn lengte en breedte van 50 centimeter is de Martinelli Luce Bolla 50 plafondlamp de middenmoot uit deze familie. Net als de andere plafondlampen uit de Martinelli Luce Bolla serie is voor deze lamp methylacrylaat gebruikt, een materiaal dat in 1960 als zeer innovatief werd beschouwd. Maar wij zijn er nog steeds fan van, want dit materiaal zorgt ervoor dat het licht op een prettige, zachte manier wordt verspreid. Ook de Bolla 60 plafondlamp uit de Martinelli Luce Bolla serie is gemaakt van methylacrylaat en verspreidt een zacht en warm licht. Deze lamp is met zijn breedte en lengte van 60 centimeter de grootste uit de productfamilie.

Martinelli Luce Bolla bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Bolla lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Bolla lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Bolla lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.