Naar boven

MDF Italia bedden

Het is de bedoeling dat je in je bed helemaal tot rust komt zodat je de dag met een schone, uitgeruste lei begint. En op de MDF Italia bedden komt dat helemaal goed. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes waardoor er vast een bed bijzit die past in de ruimte die jij voor ogen hebt. Het MDF Italia Aluminium Lacquered bed met hoofdbord 160x210 bevat een strak, minimalistisch ontwerp. Oftewel: less is more. Dat zie je direct wanneer je het ontwerp van dit bed onder ogen krijgt. Door het design komt dit bed eigenlijk in elke slaapkamer tot zijn recht. Van een industriële sfeer tot aan de Scandinavische sfeer. Handig om te weten: dit bed wordt zonder matras en lattenboden geleverd. Gelukkig kun je deze bijpassende producten wel bij Flinders vinden. Wil je meer bedden zien? Bekijk dan het complete aanbod! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van MDF Italia

MDF Italia ondersteunt bij al haar ontwerpen één duidelijke slogan: ‘simpel is super’. Met de slogan in het achterhoofd laten zij alle overbodige details weg. Het Italiaanse merk biedt allerlei meubels waarmee je je woning kunt inrichten. Van barkrukken tot kasten en van stoelen tot bedden. Dit doen zij al sinds de jaren 90. MDF staat voor Mobile di Fattorini en dat betekent meubels van Fattorini. En dat legt een directe link met de oprichter van dit designlabel: Bruno Fattorini. Na de lancering heeft de oprichter van dit merk tien jaar lang zelf de producten ontworpen. Een groot succesverhaal van hem is de Lim collectie. Inmiddels heeft hij een enorm succesvol ontwerpersteam om zich heen. We hebben het dan onder andere over Xavier Lust, Jehs + Laub en Jean Marie Massaud. Voor welk product je ook kiest, je haalt in elk geval een Italiaans hoogstandje in huis.

MDF Italia bedden: donker of licht?

De MDF Italia bedden zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. En kies jij voor een hoofdbord of laat je deze achterwege? Het MDF Italia bed 180x210 heeft geen hoofdbord. Het subtiele ontwerp van dit bed geeft je slaapkamer een rustgevende uitstraling. En dat is nu net wat je nodig hebt in een ruimte als deze. Deze blikvanger heeft een breedte van 180 centimeter, een lengte van 210 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Het bed heeft een neutrale kleur en kun je eenvoudig opfleuren met kleurrijk beddengoed. Gelukkig is dat bij dit bed helemaal niet nodig, want zonder kleur is het al een genot om naar het ontwerp te kijken.

MDF Italia bedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij alle MDF Italia bedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.