MDF Italia Random

Ondanks zijn naam bestaat de MDF Italia Random serie niet zomaar uit wat willekeurige kasten. Minimalistisch zijn ze, maar elegant zeker ook. De MDF Italia Random serie is het ultieme bewijs dat eenvoud en elegantie perfect hand in hand gaan. Een kast uit de MDF Italia Random serie is een echte eyecatcher in je interieur, want de verschillende hoogtes en breedtes zorgen voor een interessant lijnenspel. Niet genoeg aan één MDF Italia Random kast? Plaats er dan twee of drie naast elkaar om een eigen boekenwand te maken. Natuurlijk kan je in de verschillende vakken ook andere spullen dan boeken kwijt. Denk bijvoorbeeld ook aan vazen of kleine kunstobjecten, die volledig tot hun recht komen in de MDF Italia Random serie. En misschien verklaart dat de naam: elk willekeurig object staat goed in een kast uit de MDF Italia Random serie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

MDF Italia: moderne ambacht

MDF Italia is, zoals de naam al zegt, een designlabel van Italiaanse afkomst. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Bruno Fattorini en is nu, ruim twintig jaar later, een groot succes. De merknaam is rechtstreeks afgeleid van oprichter Fattorini. MDF is namelijk een afkorting van het Italiaanse Mobili di Fattorini, wat ‘meubels van Fattorini’ betekent. Van begin af aan houdt MDF Italia zich niet alleen bezig met het ontwerp van design meubels maar ook met de productie en verkoop daarvan. De collectie van MDF Italia wordt gekenmerkt door simpele en strakke designmeubelen waarbij functionaliteit centraal staat. Gedaan met al die poespas, het is weer tijd voor eenvoudige elegantie. De MDF Italia Random kast is de perfecte weergave van de filosofie achter de ontwerpen van dit ambachtelijke bedrijf.

Minimalistisch en opvallend tegelijk

Met de MDF Italia Random kast ontwierp Neuland Industriedesign in 2005 een serie die voor dynamiek aan de wand zorgt. De verschillende hoogtes en breedtes van de onderdelen creëren een interessant lijnenspel waar je niet snel genoeg van zal krijgen. De diverse afmetingen zorgen er bovendien voor dat je verschillende spullen kunt opbergen. Boeken in de hoge vakken, souvenirs in de kleine vakjes. Heb je, naast smaakvolle items, ook veel guilty pleasures in de kast staan? Dan is de MDF Italia Random Box kast ideaal voor jou. Achter de deurtjes verstop je wat je niet wilt laten zien. Met de MDF Italia Random Cabinet kast kun je echt alles opbergen achter de vijf witte deuren. Weinig ruimte, maar wil je wel een echte Random? De MDF Italia Randomito kast past met zijn kleinere afmetingen overal tussen. In de MDF Italia Random serie vind je altijd de kast die bij jou past.

Eindeloos combineren

De MDF Italia Random kasten kun je eindeloos met elkaar combineren. De ‘open’ MDF Italia Random kast is dan wel 10 centimeter minder diep dan de ‘gesloten’ Cabinet en Box kasten, maar dit los je gemakkelijk op met een op aanvraag leverbaar achterstuk. Wissel de MDF Italia Random Box kast bijvoorbeeld af met de Random kast voor een open geheel met enkele deurtjes, of zet er een MDF Italia Random Cabinet kast tussen voor meer mysterie. En wat dacht je van een combinatie van meerdere Randomito kasten? Zo krijg je een speelse, brede wandkast. Tot slot kun je oneindig variëren met de kleuren van de MDF Italia Random kasten, zoals wit, groen en zandkleur.

MDF Italia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MDF Italia. Dat betekent dat wij elke kast uit de MDF Random serie kunnen leveren en rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast uit de MDF Italia Random serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kast van de MDF Italia Random serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Random kasten heeft MDF Italia ook prachtige tafels in de serie Tense en Rock.