Montana design

Montana is een schitterend designlabel van Deense afkomst. Dit label is oorspronkelijk een familiebedrijf waar esthetiek, kwaliteit, functionaliteit, milieu en ethische overwegingen een belangrijke rol spelen. Wat Montana ook doet, het belangrijkste is telkens weer dat de elementen met elkaar in balans zijn. Zo zit er een bijzonder verhaal achter het Montana System. De filosofie achter de wiskundige principes is eigenlijk heel simpel: elk element van Montana moet oneindig kunnen worden gecombineerd, maar los daarvan ook praktisch en duurzaam zijn. Het moet een plaatje zijn om naar te kijken en je moet jarenlang plezier kunnen hebben van het tijdloze design. Sinds 1982 doet Montana het op deze manier en nog altijd boeken zij veel successen.

Montana Hall meubilair: stijlvol en oneindig veel mogelijkheden

Het Montana Hall meubilair zorgt voor een oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden om de hal of de gang in te richten. Niet alleen kunnen de verschillende onderdelen perfect met elkaar worden gecombineerd, je kunt ook nog eens per onderdeel jouw perfecte kleur uitkiezen. De strakke lijnen en het minimalistische design sluiten perfect aan op de filosofie van het Deense designmerk: de elementen uit de Hall collectie kunnen oneindig worden gecombineerd, ze zijn onafhankelijk van de mode en trends en zijn bovendien niet alleen functioneel maar ook heel duurzaam. Het Shoe Bench schoenenrek en de Rail Large kapstok kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd om de gang niet alleen een mooie uitstraling te geven, maar hem ook nog eens opgeruimd te houden. Van het Montana Hall meubilair kun je nooit genoeg krijgen.

Montana Hall bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montana Hall collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.