Montana Panton

De Montana Panton collectie laat je kennismaken met een aantal prachtige meubels die een aanvulling vormen voor je interieur. De Montana Panton One stoel is daar een mooi voorbeeld van. Hij nodigt je graag uit om plaats te nemen. Deze stoel is in elk geval een absolute topper die je niet mag missen. Comfort gegarandeerd, want hij is in 2003 opnieuw gelanceerd nadat hij in 1995 voor het eerst te bewonderen was. Een heruitgave komt de kwaliteit van de stoel absoluut ten goede. Het is een plaatje om naar te kijken. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren voor het frame. Deze stoel bevat een prachtontwerp en komt uitstekend tot zijn recht in de woonkamer of eetkamer. Toch kan hij je ook goed van dienst zijn op je werkplek. Wil je meer over deze collectie weten? Laat je verrassen! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Montana: hoe het ooit begon

Montana is een familiebedrijf dat sinds 1982 aan de weg timmert. Zij gaan tot op de dag van vandaag met een inspirerende gedachtegang te werk. De man achter het succes van de kastensystemen is Peter J. Lassen en deze worden ook in Denemarken gemaakt. Het Deense Montana staat bekend om de oneindig veel mogelijkheden die je hebt als het gaat om kasten. Naast dat de producten een plaatje zijn om naar te kijken, speelt de creativiteit ook een grote rol in hun ontwerpen. De flexibele kasten zijn verkrijgbaar in maar liefst 42 kleuren. Een flexibel merk dat graag met je meedenkt. Het ontwerpersteam van Montana zoekt telkens naar een optimale combinatie van functionaliteit, esthetiek, kwaliteit en niet geheel onbelangrijk: duurzaamheid.

Multifunctionele Montana Panton opbergers

Bij het ontwerpen van deze collectie is ook nagedacht over hetgeen waar Montana bekend om staat: een passende kast. We hebben het dan over de Montana Panton Wire kast. Doordat je dwars door deze kast heen kijkt, geeft hij elke kamer een ruimtelijk effect mee. Deze kast stel je helemaal naar je eigen smaak samen. Ga je voor één element? Dan kun je hem ook op de grond zetten naast je bank. Zo fungeert hij als bijzettafel. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere items te stapelen tot een kast die bijvoorbeeld drie kasten breed is en vier kasten hoog. De flexibiliteit staat hoog in het vaandel en dat mag wel duidelijk zijn met dit ontwerp. Wij houden ervan!

Montana Panton bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montana Panton collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Montana, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.