Montana Selection

De Montana Selection bestaat uit oneindig veel producten. Zoals je misschien al is opgevallen wordt deze collectie gekenmerkt door een enorme hoeveelheid kasten in allerlei verschillende soorten en maten. Handig, want zo zit er vast een mooi exemplaar voor jou bij. Heb jij al een favoriet? De Montana Show wandkast is bijvoorbeeld zo’n kast. De naam verklapt het al een beetje, maar deze kast is open. Dat betekent dat je je favoriete spulletjes hierin kunt opbergen en tegelijkertijd in tentoon kunt stellen. Leuk, toch? Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jouw televisie een mooi plekje in huis krijgt. Dat kan met de Vl15L TV kast van Montana. Met deze kast weet je in elk geval zeker dat alles rondom deze prachtige kast er netjes en opgeruimd uitziet. Wil je meer van de Montana Selection proeven? Wacht niet langer! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Montana: oneindig veel mogelijkheden

Het Deense designlabel Montana is prachtig en creatief tegelijkertijd. De kasten zijn erg flexibel en zijn verkrijgbaar in oneindig veel mogelijkheden. Een opvallend detail is toch wel dat je de kasten in maar liefst 42 kleuren kunt bestellen. Maar waar begon het succes van Montana? Van origine is Montana een familiebedrijf waar alle werknemers al sinds 1982 met een inspirerende gedachtegang te werk gaan. De man achter de prachtige Montana kasten(systemen) is Peter J. Lassen. De productie van deze kasten vindt ook plaats in Denemarken. Bij Montana wordt eigenlijk continu gezocht naar een optimale combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Ben jij onder de indruk? Wij wel!

Montana Selection: vrolijke, flexibele kasten

Enkele andere blikvangers uit de Montana Selection zijn toch wel de Montana Cover wandkast, de Montana Read kast en de Montana Dream nachtkast. In deze boekenkast kun je je mooiste boeken tentoonstellen. Ideaal voor de boekenwurmen onder ons. Het is een prachtige kast die een echte aanwinst vormt voor eigenlijk elk interieur. Houd je van een warm welkom? Dan is de Montana Welcome kast met spiegel wel wat voor jou. Een handig opbergkastje met een mooie grote spiegel die je een mooi plekje kunt geven in de hal of de entree. Andere prachtexemplaren uit de Montana Selection zijn wel de Montana Pair kast en de Montana Keep kast. De Keep kast is eigenlijk wel de beste plek om al je spullen in te bewaren. Deze kast houdt al jouw spullen veilig en opgeborgen. Opgeruimd staat netjes! 

Montana Selection bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montana Selection kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Montana Selection en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de producten van Montana Selection, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.