New Works Florence

In de Florence collectie van New Works zien we een combinatie van robuust met verfijnd. De materialen van de tafel zijn stoer en tegelijkertijd heel elegant. Het lijnenspel van deze collectie is ontzettend gaaf om te zien aangezien de l-profielen van het frame ervoor zorgen dat het net lijkt alsof de tafel zweeft. Het dunne blad dat rust op dit frame oogt daardoor heel licht. Daarnaast biedt deze collectie echt voor ieder wat wils. De collectie is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Als je op zoek bent naar een stoere, donkere salontafel, is de Florence salontafel Ø90 van New Works vast en zeker perfect voor jou. Is jouw eethoek toe aan een nieuwe eettafel? Dan is de Florence eettafel Ø120 waarschijnlijk precies wat je zoekt. Heb jij de ideale tafel al op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

De ontwerpers van de Florence serie voor New Works

De schitterende tafels uit de Florence collectie van New Works zijn ontworpen door Knut Bendik Humlevik en Josefine Hedemann. Knut Bendik Humlevik heeft een passie voor pure materialen en met zijn Scandinavische roots combineert hij zijn internationale inspiratie daarmee. Hij is altijd op zoek naar werk creëren dat artistiek en functioneel is. Josefine Hedeman focust zich vooral op interessante vormen en silhouetten. Voor haar draait het allemaal om het vertellen van verhalen op een delicate, elegante en poëtische manier. Ze wilt mensen uitnodigen in een universum. De mix van deze twee designers zorgt voor een explosie aan creativiteit. Dat is dan ook goed terug te zien in de meubel collectie van New Works.

Mix de Florence tafels van New Works

Wat zo leuk aan de Florence collectie van New Works is, is dat de tafels zelf de perfecte mix van materialen en vormen hebben waardoor je ze ook goed met elkaar kunt combineren. De tafel zelf is al een kunstwerk om naar te kijken door de fraaie combinatie van marmer en staal. Zet ze naast elkaar en het totaalplaatje wordt nog mooier. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naast de salontafel de Florence bijzettafel Ø50 van New Works neer te zetten. Op die manier speel je met verschillende hoogtes en groottes wat elkaar ideaal complimenteert. Gelukkig hoef je je daarnaast niet te beperken tot het mixen van slechts een kleur, want alle marmeren bladen uit deze collectie staan prachtig bij elkaar. Mix en match de tafels dus zoals jij dat mooi vindt.

New Works Florence bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Florence collectie van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.