New Works tafellampen

De tafellampen van New Works typeren zich door uniek, Scandinavisch design en mogen eigenlijk niet missen in jouw interieur. De tafellampen zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als kunstwerk in een ruimte. Zo creëert de Karl-Johan tafellamp van New Works een warme, herfstachtige sfeer. Deze collectie is namelijk geïnspireerd op de zoektocht naar wilde paddenstoelen. Dat zie je terug in zowel de vorm van de lamp als de kleurcombinaties. Warm eiken gecombineerd met opaal glas of de stoerdere combinatie van zwart marquina met rokerig glas. Op zoek naar een organische vorm die een zachte uitstraling heeft? Ook dan zit je in deze collectie goed. En of je nou een donker of licht design wilt, de tafellampen van New Works zijn er in verschillende uitvoeringen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Design van New Works

New Works is nog hartstikke jong en werd pas opgericht in 2015. De oprichters Nikolaj Meier en Knut Bendik hadden de wens om een designershuis te starten waar design tot leven komt. Bij New Works is ruimte voor creatieve experimenten waar de naam New Works ook vandaan komt. Bij New Works staan ze namelijk open voor het nieuwe werken. Samen met een klein en toegewijd team hebben ze een verzameling samengesteld van verheven, maar tegelijkertijd toegankelijke objecten. Met deze doelstelling geeft New Works vorm aan het voortdurend evoluerende verhaal van design. Je ziet dit daarom niet alleen terug in de collectie tafellampen, maar in elke collectie van New Works.

Verschillende tafellampen van New Works

New Works kent verschillende tafellampen in hun collectie. Zo speelt de Kizu tafellamp small in op een kalm en geaard gevoel. De vormen, de materialen en het zachte licht van deze lamp zorgt voor een intrigerende, moderne sculptuur. Tijdloos, elegant en zacht is hoe je deze tafellamp het best kan omschrijven. De Ware tafellamp brengt twee verschillende vloeiende vormen samen en biedt eenheid tussen licht en donker voor het kalmerende effect. Een ander voorbeeld is de Karl-Johan tafellamp van New Works die warmte en comfort met zich meebrengt. De glazen bol laat het licht op een prachtige manier schijnen. Oftewel, deze collectie tafellampen van New Works heeft van alles wat. Welke trekt jou het meest aan?

New Works tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle tafellampen van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.