New Works Karl-Johan

Met de Karl-Johan collectie van New Works is het net alsof je op excursie gaat in de natuur. De ontwerper Signe Hytte heeft de lampen namelijk geïnspireerd op de zoektocht naar wilde paddenstoelen en het plukken van kastanjes waardoor alle lampen de warme tonen van het herfstbos hebben. De collectie heeft een zacht, maar toch apart silhouet. Neem bijvoorbeeld de rustgevende Karl-Johan tafellamp die een combinatie kent van zachte rondingen van glas met de stabiliteit van zwarte marquina of gerookt eiken. Bij de hanglamp uit deze serie is de materiaalcombinatie die de tafel- en wandlamp hebben weggelaten. Hierdoor weerkaatst het licht rond de binnenkant en dat geeft een prachtig visueel effect. Ben je er klaar voor om met Signe Hytte het herfstachtige bos te bewonderen? Dan zit je met de Karl-Johan lampen van New Works goed.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

New Works met Signe Hytte

Signe Hytte is een jonge Deense ontwerper. Ze is opgegroeid tussen Scandinavische designiconen wat de fundering heeft gelegd voor haar werk. Waar Signe Hytte haar trademark mee zet, is door haar designs spannender te maken met inspiratie van plekken over de hele wereld. Signe combineert een artistieke look en commercieel belang met design dat tot leven komt en een verhaal vertelt. Simpliciteit vormt het hart van haar designs, maar altijd met een oog voor detail. Je ziet Signe Hytte echt terug in haar ontwerpen. Zo is de lampen collectie het perfecte voorbeeld van simpliciteit waarbij het detail terug te vinden is in de manier van verlichten. De lampen hebben alle benodigde ingrediënten en niet meer.

Schitterende Karl-Johan lampen van New Works

De lampen uit de Karl-Johan collectie van New Works stralen duidelijk hun gezamenlijke doel uit: warmte. Zo is de Karl-Johan wandlamp een prachtige combinatie van een donkere stam van gerookt eiken en zwart transparant of wit getint glas. Hij verlicht op een zachte en rustgevende manier en komt het best tot zijn recht in de donkerste delen van het huis. Plaatsnemen in de ruimte van de lamp, opkrullen met een boek en tot rust komen wordt gegarandeerd. De Karl-Johan lampen uit deze collectie van New Works kunnen ook perfect met elkaar gecombineerd worden om zo eenheid te creëren in jouw ruimte. Hierbij kun je ook spelen met verschillende kleuren om een levendig effect toe te voegen. Hang bijvoorbeeld de hanglamp in het wit en zwart boven de eettafel.

New Works Karl-Johan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Karl-Johan collectie van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.