Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Mouse collectie Mouse collectie

Behang Behang

Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Nofred: thuis in design voor kinderen

Het verhaal achter designlabel Nofred startte in 2014. Dit was het moment waarop oprichters Signe en Sandra hun gedeelde achtergrond in de creatieve industrie deelden en bundelden. Met hun kennis in en enorme liefde voor interieurontwerp kwamen ze op het idee om met Nofred de designbranche gericht op kinderen te veroveren en verrijken. Hun eigen spelende kinderen vormden simpelweg de inspiratiebron voor dit merk. Zo kwam de focus te liggen op producten die niet alleen in de kinderkamer thuishoren en passen, maar ook een aanvulling vormen op het complete interieur in een woning. Met de producten van Nofred voelen kinderen zich gegarandeerd welkom in welke woonruimte dan ook. De kindertafel en het poppenhuis zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze een lach op het gezicht toveren bij zowel een kind als de ouders ervan.

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Nofred

De oprichtsters van Nofred proberen op meerdere manieren in te spelen op duurzaamheid met hun productassortiment. Een begrip dat wereldwijd steeds belangrijker wordt. Alle producten moeten zorgen voor een onvergetelijke kindertijd en het liefst jarenlang en generatie op generatie meegaan. Op deze manier maken de designproducten onze cultuur beetje bij beetje duurzamer met als uitgangspunt een omgeving waarin we niet alles zomaar weggooien. Het is daarom ook niet gek dat duurzaamheid een van de kernwaarden is van Nofred. De collectie van dit merk siert zich door meubels, wanddecoratie, speelgoed en textiel speciaal voor kinderen. Hierin zien we verschillende vormen, kleuren, materialen en combinaties hierin waardoor het een speels geheel is met kinderproducten die elkaar perfect aanvullen.

Nofred bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nofred. Dat betekent dat wij alle producten van Nofred kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nofred en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Nofred. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Nofred veilig en vertrouwd online bestelt.