Fiep Westendorp

De Nederlandse Fiep Westendorp kreeg veel bekendheid door haar kenmerkende illustraties. Na haar studie aan de Koninklijke School voor Kunst, Techniek en Ambacht en de Academie voor Beeldende Kunsten ging ze aan de slag met verschillende creatieve opdrachten in de vorm van illustraties voor onder meer gidsen, boeken en tijdschriften. Uiteindelijk besloot ze om in Amsterdam te gaan wonen en aan de slag te gaan als illustratrice voor verschillende uitgeverijen. In de jaren vijftig startte Fiep Westendorp een samenwerking met Annie M.G. Schmidt waar haar creaties veel bekendheid krijgen. Daarnaast heeft ze zich ook ingezet voor feministische communicatie-uitingen. Deze collectie muurstickers en behang laat je zien welke illustraties Fiep Westendorp zoal heeft gemakt.   

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam in het teken van Fiep Westendorp

Een deel van de collectie van KEK Amsterdam kenmerkt zich door de illustraties van Fiep Westendorp. Na haar overlijden in 2004 heeft ze de rechten overgedragen aan de Fiep Westendorp Foundation. Deze collectie behang staat onder meer in het teken van illustraties uit het bekende kinderboek Pluk van de Petteflet. Naast de behangcollectie vind je ook verschillende muurstickers die helemaal in dit straatje thuishoren. Veel beelden van haar kenmerken zich door de bekende roodharige Pluk in zijn takelwagen. In de collectie wanddecoratie vinden we Pluk op verschillende manieren terug: klein, groot, met vriendjes en vriendinnetjes of simpelweg alleen.

Fiep Westendorp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Fiep Westendorp. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Fiep Westendorp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.