Naar boven
Sorteren op

1-36 van 94 producten

Hoe het ooit begon met Giancarlo Fassina

In 1935 werd de succesvolle ontwerper Giancarlo Fassina geboren in de Italiaanse stad Milaan. Na verloop van tijd ging hij studeren in deze stad aan een universiteit waar hij de opleiding tot architect volgde. Fassina is gemaakt voor dit vak en dat betekende ook dat hij met succes zijn studie afrondde. Vervolgens ging hij aan de slag voor een van de mooiste verlichtingsmerken wereldwijd en we hebben het dan over Artemide. Een belangrijk onderdeel van het assortiment van dit Italiaanse merk is wel de Tolomeo lampenserie. En dat succes werd vanuit de buitenwereld ook beloond met onder meer de designprijs Compasso d’Oro en wel in samenwerking met zijn Italiaanse collega De Lucchi.  

Giancarlo Fassina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Giancarlo Fassina. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Giancarlo Fassina en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Giancarlo Fassina gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 90 beoordelingen.