Jaime Hayon

De Spaanse ontwerper Jaime Hayon is in 1974 geboren in Madrid. Zijn allereerste kunstwerken werden tentoongesteld in de ‘Mediterranean Digital Baroque and Mon Cirque’. De collecties die hij daar presenteerde waren vernieuwend. Hij vervaagde de lijnen tussen kunst en hedendaags design en wist zijn ontwerpen te vertalen naar fijn vervaardigde en ingewikkelde objecten. In 2001 startte hij zijn eigen designbureau: Hayon Studio. Doordat hij jarenlang gewerkt had aan het opbouwen van relaties met diverse desginers, stroomde het werk snel binnen en heeft hij voor onder andere Fritz Hansen producten mogen ontwerpen.

Sorteren op

1-36 van 73 producten

De doorbraak van Jaime Hayon

Jaime Hayon heeft een hele rits ontwerpen op zijn naam staan. Van speelgoed en servies tot meubels en schoenen. Met zijn opvallende badkamercollectie AQHayon voor ArtQuitect veroorzaakte Jaime Hayon opschudding in de badkamerindustrie. Deze niet-alledaagse collectie was zijn doorbraak in designland. De ontwerpen van Jaime Hayon variëren van rustig en harmonieus tot speels en extravagant. En ze vormen allemaal een mix tussen kunst en design. Voor Moooi ontwierp hij de meubellijn Elements, geïnspireerd op de vorm van een cactus. Echte zintuigprikkelende meubels!

Jaime Hayon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Jaime Hayon. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Jaime Hayon en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven