hero image

Jean Marie Massaud

De kunst van het weglaten begrijpt Jean Marie Massaud als geen ander. De essentie van vormgeving is voor hem namelijk belangrijker dan meegaan met de nieuwste mode en trends. Stuk voor stuk ogen de designmeubels strak en discreet. Zo worden overbodige details die afleiden weggelaten. Het motto van de ontwerper is dan ook less is more. Een mooi voorbeeld is de MDF Italia Flow slim collectie. Door het weglaten van details verhoogde Jean Marie Massaud het comfort en de functionaliteit van de stoelen. Functionaliteit en eenvoud staan hoog in het vaandel, maar dat neemt niet weg dat elk ontwerp zijn eigen charme heeft.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 60 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 60 producten Terug naar boven

Waar het ooit begon

Jean Marie Massaud studeerde af in 1990 aan de ENSCI: École Nationale Supérieure de Création Industriëlle. Zijn interesse betrof meerdere aspecten van design: van meubels tot industriële producten en accessoires. In het jaar 2000 opende hij zijn eigen studio in Parijs en begon hij zijn werkzaamheden uit te breiden naar architectuur en merkontwikkeling. Een groot succes, want hij werkt samen met meerdere merken in verschillende branches. Daarnaast is zijn werk bekroond met verschillende prijzen en kun je zijn ontwerpen zien in designcollecties van grote musea wereldwijd.

Jean Marie Massaud bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Jean Marie Massaud. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Jean Marie Massaud en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.