Richard Hutten

De Rotterdamse ontwerper Richard Hutten is één van de invloedrijkste en succesvolste Nederlandse designers van dit moment. Hij studeerde in 1993 af aan de Design Academy in Eindhoven waarna hij meteen zijn eigen designstudio oprichtte. Hutten staat bekend om zijn onconventionele, grappige design. Dat is geen toeval, want hij wil met zijn designs een bijdrage leveren aan het instandhouden van onze speelse, fantasierijke kant. Vandaar dat zijn ontwerpen niet alleen ontzettend mooi, maar ook optimistisch zijn. Vandaag de dag heeft hij een heel team van talentvolle collega’s om zich heen verzameld met wie hij samenwerkt aan het verwezenlijken van zijn missie.

Sorteren op

1-18 van 18 producten

Hutten x Gispen

Sinds 2008 is Richard Hutten de artistiek directeur van Gispen: één van de grootste designlabels van Hollandse bodem en ook op internationaal niveau een belangrijke speler. Zijn ontwerpen voor Gispen variëren van klein maar fijn tot groots en meeslepend. Voor het Centraal Museum in Utrecht ontwierp hij de Centraal Museum kroonluchter. Het ontwerp van deze kroonluchter is geïnspireerd op een klassiek model kroonluchter, maar door er middels een neonoranje draad verbonden peertjes in plaats van kaarsen in te zetten, stak Gispen dit klassieke model in een vernieuwend, vrolijk jasje. Ook voor mensen met een kleinere portemonnee biedt Gispen handige en grappige woonaccessoires. Wij zouden je graag de Leaves magneetjes willen aanraden. Deze vrolijke, groene magneetjes blijven plakken aan alles wat van metaal gemaakt is. Handig voor het ophangen van losse blaadjes. Op kantoor maken wij er maar al te graag gebruik van.

Richard Hutten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Richard Hutten. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Richard Hutten en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.    

Flinders klanten beoordelen de producten van Richard Hutten gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 5 beoordelingen.

Naar boven