Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Design van Gispen

Tegenwoordig heeft Gispen een uitgebreide collectie designmeubilair voor zowel kantoor als in huis. Elk ontwerp van Gispen wordt gedreven door de missie om omgevingen te creëren die een positieve invloed hebben op mensen. De collectie inspirerende, duurzaam ontwikkelde producten is erg breed. Van stoelen en lampen tot tafels, kasten en verlichting. De designproducten uit zowel de Dukdalf als de Outline collectie moet je absoluut gezien hebben. Deze producten vormen een aanvulling op het interieur van je woning en zijn door hun simplistische ontwerp eenvoudig toe te passen in elke ruimte. Zodra je de selectie producten van Gispen ziet, herken je deze kenmerken direct.

Nationale en internationale ontwerpers bij Gispen

Gispen werkt samen met ontwerpers uit binnen- en buitenland. De collectie bevat onder meer designklassiekers van Gerrit Rietveld en Richard Hutten die ook een tijd creatief directeur was van het merk. Enkele succesvolle ontwerpen van Richard Hutten zijn de eigenwijze Domoor drinkbeker, de Leaves magneetjes en de Low Res Elephant vloerlamp. Deze vloerlamp is overigens ook verkrijgbaar in de vorm van een kruk. Verder tekenden ook de ontwerpers Anke Bernotat, Dick van Hoff, Ernst Koning, Just Meijer en Peter van de Water voor het Nederlandse merk Gispen. De SETT CE bank die Peter van de Water ontwierp, werd in 2019 bekroond met een Dutch design award. Met de producten van Gispen haal je klassierkers van morgen in huis.

Gispen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij alle producten van Gispen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gispen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gispen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Gispen veilig en vertrouwd online bestelt.