Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Accessoires Accessoires

Meubels Meubels

Lampen Lampen

Sorteren op 1-36 van 75 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 75 producten Terug naar boven

Hoe Puik ooit begon

Freek Claessen en Daan Gescher zijn de heren achter designlabel Puik. Door hun grote passie voor kunst en design kwamen ze op het idee om in 2012 de handen ineen te slaan en Puik op de kaart te zetten. Dit succesvolle idee kwam vooral tot stand door de inspiratie die het team Claessen en Gescher haalde uit de kwaliteit en het enthousiasme van de ontwerpers van Nederlandse bodem. Ze ontdekten al gauw dat Nederlandse ontwerpers veel goede producten maken alleen dit niet altijd even goed onder de aandacht weten te krijgen. En laten Freek en Daan nou net een achtergrond in productie en sales hebben: het idee voor de aanpak was al snel geboren. Ze gingen op zoek naar ontwerpers om een samenwerking mee te starten en zo deze producten in de designbranche bekendheid te geven. Met resultaat, want de collectie van Puik is inmiddels diverse designstukken en talloze verkooppunten rijker.

Kenmerkend voor Puik

Het team achter Puik zet zich met de (nieuwe) producten vooral in op natuurlijk licht en de reflectie ervan, maar ook zachte kleuren die goed te combineren zijn in menig interieur en transparantie in materiaal dat optisch voor meer ruimte zorgt. Deze kenmerken samen brengen elk designstuk naar een hoger niveau en komt op die manier perfect tot haar recht. En wel met een doel voor ogen: de wereld elke dag weer een beetje mooier maken met hedendaags Dutch design. De ontwerpers voor Puik proberen met elk van hun ontwerpen de leefomgeving een beetje aangenamer te maken. De Option stoelen en Bokk (bar)krukken zijn hier het perfecte voorbeeld van. En met de populaire vloerkleden van Puik breng je op elk moment van het jaar net wat meer warmte aan in je woning. Hoe fijn is dat?

Puik bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Puik. Dat betekent dat wij alle producten van Puik kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Puik. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.