Kartell Spoon Table tafel 140x74
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Spoon Table tafel 140x74

  Omschrijving

  De Kartell Spoon Table tafel is ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen.

  Deze tafel tover je (bijna) uit je mouw. De Kartell Spoon Table is een light office opklaptafel die erg makkelijk op te zetten of te verplaatsen is. Lekker handig als je snel extra bureauruimte nodig hebt, of als er plotseling wel heel veel mensen onverwachts aanschuiven bij het avondeten. Ideaal voor kleine ruimtes, zowel thuis als op het werk. De Kartell Spoon Table tafel past overal, en dan komt het goed uit dat deze tafel zo makkelijk te verplaatsen is.

  De Kartell Spoon Table tafel is verkrijgbaar in drie afmetingen: de kleine maat is 140 centimeter lang, 74 centimeter diep en 72 centimeter hoog. De middelste variant is 160 centimeter lang, 80 centimeter diep en 72 centimeter hoog. De grote tafel is 200 centimeter lang, 90 centimeter diep en 72 centimeter hoog. Het tafelblad is gemaakt van aluminium, het witte tafelblad is afgewerkt met laminaat. De poten zijn van technopolymeer gemaakt, daardoor is de tafel steviger dan hij er uit ziet. De Spoon tafel is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en wit met oranje onderstel. De poten van de Kartell Spoon Table tafel zijn gemakkelijk op te klappen, zonder dat hier gereedschap voor nodig is.

  Zoek je naast de Spoon Table tafel van Kartell een andere eettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Spoon Table tafel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell tafels
  Ontwerper Antonio Citterio, Toan Nguyen
  Afmetingen (l) 140 x (b) 74 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Aluminium (metaal)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Opmerking Oranje poten, Wit blad

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Spoon Table tafel 140x74
  Kartell Spoon Table tafel 140x74

  Klantenreviews

  Tafel klapt makkelijk op, makkelijker dan ik had verwacht.
  Veerle 9 januari 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven