Kartell FL/Y

De Kartell FL/Y collectie is een kleurrijke lampencollectie die jouw huis opfleurt. In bijna alle kleuren van de regenboog zijn de hanglampen van deze serie verkrijgbaar. Wie zegt dat jij maar één Kartell FLY lamp mag ophangen boven de eetkamertafel? De hanglampen kunnen namelijk perfect met elkaar gecombineerd worden. Transparant, licht en kleurrijk is de Kartell FL/Y hanglamp LED. Het ontwerp heeft iets weg van een zeepbel. Gelukkig kan je van deze zeepbel lang genieten, want knappen dat doet hij niet. Alle lampen uit deze collectie zijn voorzien van ledverlichting. Daarnaast zijn de hanglampen gangbaar en betaalbaar. Een geweldige lamp die in elk interieur tot zijn recht komt. Dompel je snel onder in het bubbelbad van de Kartell FLY lampencollectie!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Kartell klassiekers

Kartell is een Italiaans designlabel dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is inmiddels trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Ook zijn de designlampen van Kartell inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. Allemaal even mooi en te verkrijgen bij Flinders!

Een Kartell FL/Y lamp: fleurt jouw interieur op

In maar liefst negen kleuren is de Kartell Small FL/Y hanglamp LED verkrijgbaar. Met een diameter van 38 centimeter is deze lamp perfect voor in een wat kleiner interieur. De Kartell FLY hanglamp is leverbaar in transparant of ondoorzichtig. Naast alle gekleurde hanglampen heeft deze collectie ook metallic lampen. Neem bijvoorbeeld de Kartell FL/Y hanglamp LED metallic. Deze lamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, chroom en koper. De lamp heeft een diameter van 52 centimeter en een hoogte van 33 centimeter. De lengte van het snoer is verstelbaar van 48 tot 223 centimeter. De populaire FL/Y hanglamp is ook in een matte uitvoering beschikbaar. De Kartell FLY hanglamp LED mat is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Boven de eetkamertafel, in de woonkamer of in de hal? Deze lamp past eigenlijk overal. De Kartell FLY lampen collectie fleurt jouw interieur op in kleur en stijl!

Kartell FL/Y bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Kartell FL/Y serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Kartell FL/Y collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.