Kartell Masters

De stoelen uit de Kartell Masters collectie zijn een lust voor het oog. In deze collectie vind je niet alleen (eetkamer)stoelen, maar ook barkrukken. De barkruk is verkrijgbaar in verschillende zithoogtes: de Masters barkruk 75cm en de Masters barkruk 65cm van Kartell. Afhankelijk van de hoogte van de bar is het handig om te besluiten of je voor het grote of het kleine exemplaar gaat. Een barkruk met een zithoogte van 75 centimeter is ideaal voor een barhoogte van 100 tot 105 centimeter. Terwijl een barkruk met een zithoogte van 65 centimeter ideaal is voor een bar met een hoogte van 90 tot 95 centimeter. Zie jij jezelf al zitten aan de bar op een van deze masterlijke barkrukken? Ze zitten zoals de naam misschien al doet vermoeden ook masterlijk goed.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Kartell klassiekers

Kartell is een Italiaans designlabel dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is inmiddels trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Ook zijn de designlampen van Kartell inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. Allemaal even mooi en te verkrijgen bij Flinders! Het succes van Kartell is mede te danken aan topontwerpers Philippe Starck, Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola.

Bijzonder mooie Kartell Masters stoelen

Kleur of niet? Deze collectie heeft stoelen in de kleuren wit, zwart, grijs, geel, oranje en groen. We hebben het dan over de welbekende, klassieke Kartell Masters stoel. Deze toegankelijke stoel(en) geef je een mooi plekje rondom de eettafel, maar kun je ook neerzetten in de woonkamer of werkkamer. Het is maar net waar dit prachtige exemplaar je van dienst kan zijn. Weet jij het al? Doordat de stoel is gemaakt van kunststof, kun je hem zowel binnen als buiten gebruiken. Vergeet niet dat het niet zomaar een stoel is, maar een masterlijke stoel die is beloond met de prestigieuze ‘’Good Design Award 2010’’. Deze prijs is uitgereikt door het Chicago Athenaeum – Museum of Architecture and Design. Er bestaat ook een metallic variant: de Masters stoel Metallic. Deze dien je lekker binnen te laten staan, want in de buitenlucht wordt hij er niet mooier op. Lees hier tips om je kunststof tuinmeubelen te onderhouden.

Kartell Masters bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk product uit de Kartell Masters serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kartell Masters collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.