Naar boven

Kartell Ghost

Ben je op zoek naar meubels van kunststof? Dan zit je goed in de Kartell Ghost collectie. Neem bijvoorbeeld de Kartell Louis Ghost stoel. Deze eetkamerstoel is ontworpen door de welbekende Philippe Starck. De inspiratie voor deze stoel komt van de Louis XV stijl uit de achttiende eeuw. Gelukkig vind je hem nu in een nieuw jasje: van een klassiek item naar een modern design- en pronkstuk. Er zijn allerlei varianten van deze stoel beschikbaar én aan alle leeftijden is gedacht. De Kartell Lou Lou Ghost kinderstoel is daar een mooi voorbeeld van. Deze stoel is speciaal gemaakt voor de kleintjes onder ons. Toch willen we je ook graag voorstellen aan deze twee zithelden: de Kartell Victoria Ghost stoel en de Kartell Charles Ghost barkruk. Deze prachtexemplaren kun je ook uitstekend met elkaar combineren. Heb je al een keuze kunnen maken?

Kartell klassiekers

Kartell is een Italiaans designlabel dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is inmiddels trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Ook zijn de designlampen van Kartell inmiddels niet meer weg te denken uit de woonwereld. Allemaal even mooi en te verkrijgen bij Flinders! Het succes van Kartell is mede te danken aan topontwerpers Philippe Starck, Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola.

Kartell Ghost woonproducten

De Kartell Ghost collectie zorgt er in elk geval voor dat je er goed bij zit in je woonkamer. De stoelen en barkrukken dragen daar hun steentje aan bij. Toch is de Kartell Small Ghost Buster bijzettafel 40x37 ook een lust voor het oog én hartstikke handig. In deze tafel kun je je mooiste spulletjes tentoonstellen. De hoeken en rondingen van deze bijzettafel zorgen voor een speels effect waarin je eenvoudig je mooiste woonaccessoires ziet staan. Hij is ook in een maatje groter verkrijgbaar: de Kartell Big Ghost Buster bijzettafel. Voor welke bijzettafel je ook kiest, je kunt in elk geval aan jezelf en je gasten laten zien wat je in huis hebt. Heb je hem tegen een wand staan? Dan kun je er ook voor kiezen om de wand (nog meer) op te vrolijken met de Kartell Francois Ghost spiegel. Deze spiegel zorgt ervoor dat je elke dag zult stralen. Maak je daar maar geen zorgen om.

Kartell Ghost bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elk meubel uit de Kartell Ghost serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek meubel uit de Kartell Ghost collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een meubel uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.