Stellar Works Rén

Dit is de prachtige Rén serie van Stellar Works! Deze serie werd ontworpen vanuit de behoefte om interieuritems te ontwikkelen die passen bij traditioneel Deens design. Wat dat precies inhoudt? Ten eerste: hoge kwaliteit. De meubels uit de Rén serie gaan hoe dan ook lang mee en kunnen tegen een stootje. Ook zijn ze allemaal heel mooi afgewerkt. Ten tweede is er goed nagedacht over het ontwerp en de vorm en zijn de meubels dus ook praktisch en fijn in gebruik. Dit alles maakt de Rén serie een verzameling meubels die de perfecte balans tussen vorm en functie hebben. Kortom: deze collectie heeft het allemaal én maakt het ook nog eens toegankelijk voor jou. Go Stellar Works!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Stellar Works Rén

Stellar Works werd in 2012 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd bekend designlabel. Niet zo gek ook, want de ontwerpen van Stellar Works combineren moderniteit met traditionele elementen. Hun collecties zijn vaak een mix van Europees en Aziatisch design, wat je terugziet in de vormen, de materiaalkeuze en natuurlijk de stijl van de producten. Voor de Rén collectie werkte ze samen met het Deense designerduo Space Copenhagen. Ook hier werden weer de mooiste materialen en vormen met elkaar gecombineerd, wat resulteert in een schitterende collectie stoelen en tafels. Wij bij Flinders zijn in ieder geval helemaal weg van de Rén serie. Weet jij al welke beauty straks bij jou thuis staat te shinen?

Stellar Works Rén

De Rén serie van Stellar Works is bijzonder om meerdere redenen. Waarmee de items uit de collectie zich vooral onderscheiden, is de Noorse filosofie die doorvloeit in de verschillende designs. Waar je dan aan moet denken? Aan de combinatie tussen ambachtelijke technieken en oog voor het esthetische aspect. En dat mag je heel letterlijk nemen, want op ieder detail is gelet. Je zult pas echt begrijpen wat we bedoelen als er een echt meubel van uit de Rén serie voor je neus staat. Kijk bijvoorbeeld naar de Rén stoel eiken met onderstel naturel of de Rén fauteuil large eiken naturel Caress. Puur vakmanschap! De meeste producten zijn gemaakt van gebeitst eikenhout, wat ze een rustieke look geeft. Maar ook andere houtsoorten komen aan bod, bijvoorbeeld bij de Rén tafel walnoot 210x110.

Stellar Works Rén bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Stellar Works. Dat betekent dat wij alle producten uit de Stellar Works Rén serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.