Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Over Stellar Works

Stellar Works is een designlabel dat in 2012 is opgericht door Yuichiro Hori. Het label heeft sinds de oprichting een ware design renaissance teweeg gebracht. Dit label doet namelijk iets uitzonderlijks: het combineert vormen, stijlen, motieven en ambachten van de Aziatische designwereld met de Europese designwereld. Door west en oost design met elkaar te versmelten wordt er een melting pot gecreëerd waarin niet alleen de stijl maar ook de ambachtelijke technieken uit de twee werelden met elkaar versmolten worden. Hiermee herdefinieert Stellar Works ambachtelijk design. Het resulteert in een nieuwe, unieke stijl, meubels van hoogwaardige en duurzame materialen en uitgebreide collecties. De items van Stellar Works zijn tijdloos, vertrouwd en bijzonder en zijn, zoals het label bedoelt heeft, over honderd jaar nog steeds geliefd en relevant.

Harmonieuze samenwerkingen

De creatieve regie van het wereldwijde Stellar Works wordt geleid door twee architecten: Lyndon Neri en Rossana Hu, ook wel bekend als het ontwerpbureau Neri&Hu. Zij vormen het creatieve hart van het bedrijf en weten op instinctieve en harmonieuze wijze de missie van Stellar Works in de ontwerpen te verwerken. Het ontwerpbureau haalt inspiratie uit verschillende tijden en plaatsen en werkt ook regelmatig samen met andere getalenteerde ontwerpers en ontwerpstudio’s. Zo werkten ze voor de Frame spiegels samen met Nendo, voor de Rén ​serie samen met Space Copenhagen wat voor een klassieke Deense invloed zorgde, en werkten ze voor de Valet serie samen met de Rockwell Group dat voor een Amerikaanse invloed zorgde. Deze samenwerkingen zorgen voor een uitwisseling in kennis en in een samensmelting van stijlen waardoor er een hele nieuwe stijl geboren wordt.

Duurzaamheidseis

Stellar Works is een designlabel dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Sterker nog, duurzaamheid is een fundamentele eis bij het ontwerpen van ieder item. Is een item niet gemaakt van verantwoorde of duurzame materialen, dan mag het niet geproduceerd worden. Op deze manier wordt niet alleen de duurzaamheid gegarandeerd maar ook de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. De hoogwaardige en duurzame materialen worden op verantwoorde wijze gewonnen en ingekocht zodat alle meubels en woonaccessoires van Stellar Works een extensie zijn van hun normen, waarden en visie. Door transparant te zijn tegenover de consument over het inkopen van materialen en het produceren van de items laat Stellar Works zien dat ze zich in blijven zetten voor een groenere en betere leefomgeving voor mens en natuur.

Stellar Works bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Stellar Works. Dat betekent dat wij alle Stellar Works producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Stellar Works en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Stellar Works. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Stellar Works veilig en vertrouwd online bestelt.