Sorteren op

1-36 van 40 producten

Populaire hanglampen voor buiten

Je vindt in onze design buitenverlichting hanglampen collectie een tal van mooie designs. Wat dacht je van de vrolijke Fatboy Bolleke LED hanglamp? Deze iconische buitenlamp kan je door het handige koord op allerlei plekken ophangen. De bolle buitenlamp is oplaadbaar, heeft geen snoer en is spatwaterdicht. Daardoor is de hanglamp niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar ook perfect voor in de tuin of voor op een kampeervakantie. Hang de lamp aan een haakje, aan een boom of onder je parasol. De buitenhanglamp heeft 3 verschillende standen en daar kan je tot maximaal 24 uur lang van genieten. Wat dacht je van de Foscarini Gregg collectie? De Gregg Media hanglamp outdoor 31cm van Foscarini brengt het populaire design van de Gregg serie naar buiten en is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten.

Hanglampen voor buiten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buiten hanglampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar hanglampen voor buiten van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Hanglampen buiten
Filters
Merken
Geschikt voor
Prijs
Kleur
Waterdichtheid
?
- Geen waterdichtheid: geen bescherming tegen water. - Lage waterdichtheid: bescherming tegen druppels en regenwater. - Gemiddelde waterdichtheid: bescherming tegen spatwater. - Hoge waterdichtheid: bescherming tegen waterstralen en golven. - Volledige waterdichtheid: bescherming bij onderdompeling.
Fitting
Ontwerper
Herkomst
Woonstijl