Weltevree: design picknicktafels voor iedereen

Het Nederlandse merk Weltevree heeft een aantal stijlvolle én durabele picknicktafels voor je klaar staan. Het designlabel is opgericht in 2007 en groeiende al snel uit tot koploper op het gebied van duurzaam en hedendaags tuinmeubilair. De producten van Weltevree zijn ontworpen om je te inspireren de omgeving te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken. En op een of andere manier zie je deze missie bijzonder goed terug bij de design picknicktafels. De tafels zijn dynamisch en aantrekkelijk: je wordt er instant naar toegetrokken. Niet alleen om te tafelen met het gezin of te borrelen met vrienden, maar ook om gewoon eens in de natuur uit te rusten, een boek te lezen of voor je uit te staren. De picknicktafels zijn robuust, comfortabel en gemaakt voor eindeloos gebruik. Welke kies jij uit?

Uitzinnige picknicksets van Extremis

Bij het Belgische merk Extremis vind je design picknicktafels met uitgesproken karakter. Het designlabel is een ware trendsetter op het gebied van buitenmeubilair, en dat zie je bij de picknicktafels bijzonder goed terug. Extremis geeft namelijk echt een innovatieve twist aan de traditionele picknicktafel. Niet alleen door de hoge functionaliteit, maar ook door het vernieuwende en hoogwaardige materiaalgebruik. Daarnaast hecht het merk veel belang bij de ecologische aspecten van een design picknicktafel. Populair is de Hopper picknicktafel van Extremis. Dit award-winnend designicoon is een functionele, haast futuristische oplossing voor het klassieke concept van de picknicktafel. Hopper is comfortabeler; niet alleen qua zitting, maar ook in gebruik. De gebogen poten maken het gemakkelijker om in en uit de picknicktafel te klimmen. Echt een picknicktafel 2.0, dit. Ideaal!

Design picknicktafels voor op het balkon

Ook wanneer je niet gezegend bent met een ruime tuin kan je van een picknicktafel genieten. Bij Flinders vind je verschillende picknicktafels die perfect in een wat kleiner (stads)tuintje of zelfs op het balkon passen! Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Tablebench picknicksets van Weltevree. Deze bieden voldoende ruimte voor twee of vier personen en passen met gemak op het balkon. Je kunt hem namelijk écht overal inzetten. Een andere picknicktafel die met gemak op het balkon past is de Bistroo tuinset van Extremis. Dit moderne tafeltje bestaat uit niets meer dan drie poten, twee stoelen en een tafelblad en biedt ruimte voor een gezellige avond met jouw geliefde of vriend(in). Daarnaast is Bistro te verkrijgen in verschillende kleuren. Welke variant zet jij neer op het balkon?

Design picknicktafels

Bij Flinders vind je een uitgebreide collectie tuinsets. Wij kunnen elke design picknicktafel leveren en deze rechtstreeks bij de betreffende producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke picknicktafel voor buiten van een bepaald designlabel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een picknicktafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.