Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lampen Lampen

Aligned collectie Aligned collectie

Inner Circle collectie Inner Circle collectie

Sorteren op 1-36 van 53 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 53 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Valerie Objects

Valerie Objects is een relatief jong Belgisch designlabel dat door Axel Van Den Bossche en art director Veerle Wenes is opgericht. De combinatie van hun eigen professionele en persoonlijke voorkeur voor wat goed en mooi is heeft geleid tot het designlabel Valerie Objects. De collectie van dit designlabel komt tot stand door nauw samen te werken met ontwerpers, architecten en kunstenaars. Het is de bedoeling om de kunst van deze creatieve geesten te vertalen in tastbare objecten. De nadruk zal altijd liggen op authentieke bedenkers, op stukken waar zorgvuldig over nagedacht werd en die ontworpen en vervaardigd werden door intelligente handen. Artiesten die ontwerpen voor Valerie Objects zijn onder meer Muller Van Severen, Maarten Baas en Koichi Futatsumata.

Lampen van Muller Van Severen voor Valerie Objects

Muller Van Severen is een ontwerpersduo dat bestaat uit fotografe Fien Muller en beeldhouwer Hannes van Severen. Logischerwijs komt daar de naam van dit duo ook vandaan. Ze kregen al snel veel internationale aandacht en zijn inmiddels actief in binnen- en buitenland. In 2011 is dit duo begonnen aan een uitdagende, inspirerende speurtocht naar eigentijdse, sculptuurachtige meubelobjecten of in het kort gezegd: speelse items die ze moeiteloos kunnen (laten) produceren. Elk van deze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van warmere kleuren, simplistisch metaal en natuurlijke materialen voor de afwerking. Nieuwe vormen en kleuren sieren de verlichtingscollectie van Muller Van Severen. Een serie lampen die zich kenmerkt door de uitdaging om keer op keer fraaie verlichting te ontwerpen die zich hoe dan ook onderscheidt van andere designmerken. Het mag wel duidelijk zijn dat dit een aanwinst is voor Valerie Objects.

Valerie Objects bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Valerie Objects. Dat betekent dat wij alle producten van Valerie Objects kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Valerie Objects. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.