Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Meubels Meubels

Beak Bird Beak Bird

Fried Egg Fried Egg

Lampen Lampen

Accessoires Accessoires

Sorteren op 1-36 van 92 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 92 producten Terug naar boven

Warm Nordic: een warme mix van design

Frantz Longhi’s is de oprichter van Warm Nordic. Met dit merk speelt hij in op het stukje warmte dat centraal staat in de Scandinavische leef- en interieurstijl. De merknaam ‘Warm Nordic’ past dan ook perfect bij waar dit merk voor staat en laat de warme, sfeervolle elementen uit het hoge noorden in de collectie terugkomen. Frantz verzamelde altijd al design van Scandinavische bodem en uiteindelijk bleek dat er onder meer vanuit restaurants interesse was in deze producten. Deze klassiekers werden niet meer gemaakt waardoor algauw het idee achter Warm Nordic ontstond. Hij zocht contact met de oorspronkelijke ontwerpers van deze producten om te achterhalen welke mogelijkheden er zijn. De reacties hierop waren positief waardoor dit merk deze iconische ontwerpen een nieuw leven inblies. In hun assortiment zien we dus oude klassiekers die in een modern jasje zijn gestoken met de hedendaagse technieken van nu. Deze ontwerpen zijn door Warm Nordic ondergebracht in de Classic Collection.

Collectie van Warm Nordic boordevol Scandinavisch design

In het assortiment van Warm Nordic zien we zowel klassieke ontwerpen die een nieuw leven verdienden als eigentijdse designs die we nog nooit eerder hadden gezien. Door de variatie in onder meer tafels, stoelen, lampen, accessoires en fauteuils heb je eigenlijk alle ingrediënten binnen handbereik om je woning in te richten en wel volgens de eigenschappen van Scandinavisch design. Bij Flinders vind je bijna het complete aanbod van Warm Nordic en de producten hierin kunnen een prachtige aanvulling vormen in jouw interieur. De Cone lampencollectie is kenmerkend voor dit merk en laat lampen in verschillende kleuren en soorten zien. De lampenkappen hebben wel hetzelfde ontwerp en creëren een waanzinnig patroon op een wand door de openingen die erin zitten. Een andere bijzondere collectie is de Gesture met stoelen die een uniek ontwerp laten zien en je naar je eigen smaak kunt samenstellen.

Warm Nordic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Warm Nordic. Dat betekent dat wij alle producten van Warm Nordic kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Warm Nordic. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.