Naar boven
Sorteren op

1-36 van 89 producten

Zitkussens van Hey Sign

Het Duitse merk Hey Sign maakt vilten zitkussens, speciaal voor populaire stoelen van HAY, Vitra en Kartell. Deze stoelen zijn gemaakt van kunststof. Een zacht kussen geeft net wat extra comfort. Kies bijvoorbeeld het zitkussen voor de Eames Plastic Armchair van Vitra, voor de Masters Chair van Kartell of voor de serie About a Chair van HAY. De zitkussens van Hey Sign zijn precies op maat gemaakt voor de stoel waarvoor ze bedoeld zijn. Ze zijn gemaakt van zacht vilt en hebben een antisliplaag aan de onderkant, zodat je niet naar voren schuift op je stoel. Je kunt kiezen tussen verschillende grijs- en bruintinten. 

Comfortabel relaxen

Een zinderende zomeravond mag zo lang mogelijk duren. Voor je het weet, spendeer je zo heel wat uren achter elkaar op een tuinstoel. Die tuinstoelen zijn echter vaak van metaal of hout gemaakt. Met een kussen maak je het comfortabeler voor jezelf. Het Italiaanse tuinmeubelenmerk EMU produceert voornamelijk metalen stoelen. EMU heeft magnetische zitkussens ontworpen, behorend bij bepaalde modellen EMU-stoelen. 

Ook het buitenmerk Fermob levert zitkussens bij het tuinmeubilair. Voor de Fermob Luxembourg collectie is het bijpassende Luxembourg zitkussen uitgebracht. Een zacht en dik kussen van textiel, in de kleuren dill green, fuchsia, grijs, plum en taupe. Hier hou je het wel even op uit!

Vragen over zitkussens? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke zitkussen. Welke kleuren zijn voorradig, is hij bestand tegen weersinvloeden? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast zitkussens verkopen we ook prachtige eetkamerstoelen, klapstoelen en tuinstoelen.