Weltevree Dutchtub

Iedereen kent de ontspanning die de natuur je kan brengen, ook de ontspanning van een warm bad is algemeen bekend. En de houtgestooke design hottubs van de Weltevree Dutchtub collectie bieden hiervoor de uitkomst. Stel je eens voor wat er gebeurt als je de twee combineert? Midden in de natuur in een luxe hottub gaan? Is dat niet de ultieme vorm van relaxen? Uitkijkend over je eigen buitenruimte of dat nou een weiland of een mooie rozenstruik is. Met de Weltevree Dutchtub serie is het mogelijk. Neem bijvoorbeeld de Dutchtub Wood. De oude houten tobbe waar je je in kon wassen heeft een upgrade gehad. In deze grote versie kan je met meerdere mensen zitten en het water blijft door hout te stoken heerlijk warm. Deze design hottub heeft een nostalgisch tintje en door het hout mengt hij helemaal in zijn omgeving. Deze houtgestookte hottub maakt het mogelijk helemaal tot rust te komen in de natuur.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Weltevree design: een houtgestookte hottub

Weltevree is een Nederlands merk en dat is zeker terug te zien in de producten. Simpelheid in combinatie met een onverwachte twist waardoor ze een uitgesproken en sterk karakter hebben, valt onder wat wij Dutch design noemen. Ze promoten het buitenleven met een dosis Hollandse nuchterheid. Zo wil het merk de ideeën rond welzijn en luxe aan de kaak stellen. Ze willen het leven zo bewuster, socialer en rijker maken. Dit doen ze met innovatieve producten van eerlijke materialen die een leven lang meegaan. Kwaliteit en transparantie over het productieproces zijn dan ook belangrijk. De Dutchtub - was een van de eerste producten van Weltevree en werd direct een daverend succes. Deze houtgestookte hottub bleek een gat in de markt. Inmiddels is deze design hottub een wereldwijd begrip. Voor welke hottub van Weltevree ga jij?

De Dutchtub Original, Dutchtub Wood of Dutchtub Loveseat

Deze serie is ooit begonnen met de Dutchtub Original. Wanneer je een buitenbad lanceert wat je zelf met hout kan stoken en die ook nog eens zo licht is dat hij makkelijk te verplaatsen is, kan het haast niet anders dan dat je een prijswinnend product hebt bedacht. En de prijzen kwamen zeker. De simpelheid is de kracht en dit buitenbad is nu over de hele wereld te vinden. Zo volgde ook de houten Dutchtub Wood. Misschien binnenkort ook wel in jouw tuin? Er is plek voor vier. Ben je verliefd en wil je graag met z'n tweeën in bad? Neem dan de Dutchtub Loveseat. De Dutchtub Loveseat is de kleinste uit de serie, maar laten we eerlijk zien, wanneer je verliefd bent en samen in een warm houtgestookte hottub zit heb je niet zoveel ruimte nodig.

Hottub Weltevree Dutchtub bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Dutchtub serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.