Weltevree Forestry

Is je tuin geen keurig aangeharkt parkje, maar heeft het een beetje een organisch ruig karakter? En ben je op zoek naar een nieuwe tuinbank? Neem dan eens een kijkje in de Weltevree Forestry serie: een grote kans dat je hier heel blij van wordt. De serie is ontworpen door Floris Schoonderbeek in samenwerking met Staatsbosbeheer. Om te vieren dat we in Nederland ook mooi hout hebben. Alle items zijn namelijk gemaakt van Douglas hout uit de Nederlandse bossen. Zo heb je de keuze uit de Weltevree Forestry Table, Weltevree Forestry Bench of een set. Ze hebben er dikke planken uitgezaagd en er onder andere de Weltevree Forestry Bench 180x80 van gemaakt. Stoere banken met een natuurlijke uitstraling. Het hout is onbehandeld dus hij vergrijst mooi met de tijd. Een echt natuurlijk product dat buiten helemaal samensmelt met zijn omgeving.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Weltevree gaat een leven lang mee

Weltevree komt van het woord weltevreden. Het doel van dit Nederlandse merk ziet er als volgt uit: terug naar de basis en ontdekken wat echte luxe is. Weg van de stad en de drukte, natuur en rust opzoeken. Ze hopen zo het leven bewuster, socialer en rijker te maken. Dat ze momenten van quality time kunnen brengen. Dit willen ze bereiken met innovatieve producten met een sterk karakter, gemaakt van hoge kwaliteit. Zo kunnen de producten een leven lang meegaan. Genietend van de natuur met respect voor de natuur. De Forestry serie sluit daar mooi bij aan. Voor het hout is geen tropisch woud gekapt en de kwaliteit zorgt ervoor dat je de rest van je leven geen tuinbank of tafel meer hoeft te kopen. Kies uit de Weltevree Forestry Table, Weltevree Forestry Bench of een set. Lees hier tips om je houten tuinmeubelen te onderhouden.

Een Weltevree Forestry table

Naast de banken is er ook een tafel in de Forestry serie. Eigenlijk is de tafel qua model een grotere versie van de bank. Ze zijn dus mooi om samen te gebruiken, om het robuuste uiterlijk te versterken en de natuurlijke look niet te verstoren. Koop bijvoorbeeld de Forestry tuinset 180x80 tafel + 2 banken. Deze set biedt ruimte om met zes personen heerlijk buiten te eten of te drinken. Of om meer natuurgerelateerde activiteiten te doen. Bijvoorbeeld om jam aan te maken van zelfgeplukte aardbeien of bramen uit het bos. Ook kan je er kastanjemannetjes of spinnen aan maken in de herfst. Wees creatief. Dat krijg je van die Weltevree spullen: zin om met de natuur bezig te zijn. Welke Weltevree tafel of Weltevree bank is jouw favoriet?

Weltevree Forestry bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree Forestry serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.