Ferm Living wandplanken

De collectie Ferm Living wandplanken bestaat uit een aantal handige wandkasten. De designs zijn erg mooi en de kwaliteit is vanzelfsprekend goed. Kijk maar eens naar de Ferm Living Fracture wandplank. De wandplanken van Ferm Living mogen gezien worden. Daarnaast is de Fracture wandplank te verkrijgen in verschillende kleuren én kan je de wandplank op twee verschillende manieren ophangen. Het is een praktisch model en neemt weinig ruimte in. Wil je meer Ferm Living wandplanken zien? Dan liggen er nog genoeg andere opties op je te wachten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Ferm Living design

In 2006 is het geliefde merk Ferm Living opgericht. Trine Andersen is de oprichtster van het Deense designlabel. Ze was op zoek naar leuk, grafisch en betaalbaar behang, maar kon niet vinden wat ze zocht. Trine besloot zelf behang te ontwerpen en het label Ferm Living kwam zo van de grond. Ferm Living verkoopt en produceert de mooiste designproducten. De producten van Ferm Living kun je herkennen aan de grafische prints en vrolijke kleuren. Inmiddels verkopen ze niet alleen behang, maar nog veel meer andere designitems. Van manden tot posters en van plantenbakken tot dekens. De Ferm Living wandkast langwerpig is een zeer populair item. Het multifunctionele kastje is ideaal voor een paar planten, vazen, beeldjes, wat leuke stenen en nog veel meer. Het kastje biedt de ruimte voor jouw lievelingsspullen.

Ferm Living wandplanken: werken op hoog niveau

De wandplanken van Ferm Living vormen een aanvulling voor je interieur. De Ferm Living Houten organiser wandplank biedt veel plek voor je spullen. Hij neemt wat meer ruimte in dan een gewone wandplank, maar dat is juist wat je wilt bij dit model. Deze plank voegt daadwerkelijk wat toe in je interieur en dat hij ook nog praktisch is, is extra fijn. Zo zorgt hij ervoor dat het thuis geen rommeltje wordt. Een wandplank voor in de woonkamer, boven de tafel of in de kinderkamer. Overal zal de plank zijn plekje veroveren. De wandplanken van Ferm Living vragen om complimenten en daar geniet jij elke dag weer van. Waar zie jij hem straks hangen?

Ferm Living wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.