String Furniture Plus

In de String Plus collectie vind je alles wat je nodig hebt om jouw momenteel misschien wat rommelige hal om te toveren in een net, geordend geheel. Daartoe biedt de String Plus collectie een uitgebreide serie van gangkasten, schoenenrekken, kapstokken, en accessoires. Tijdens het ontwerpen van de Plus hal set medium is aan alles gedacht. Met vijf schoenenplankjes biedt deze gangkast meer dan genoeg ruimte om de uitgebreide schoenencollectie van een gezin te herbergen terwijl de stalen buis en de haakjes bovenin deze wandkast maar al te graag plek bieden aan verschillende jassen en colbertjes. Doordat deze kast een modulair karakter heeft, is het daarnaast mogelijk om hem naar eigen inzicht uit te breiden. Zo kun je zijn kapstokfunctie uitbreiden met behulp van de haakjes uit de Hook set van 5.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Over String

Soms schuilt de grootste kracht van een ontwerp juist in haar eenvoud. Dat dit ook opgaat voor de wandkasten van String moge duidelijk zijn. Want de hekjes van String, die vandaag de dag nog steeds de basis vormen van de String kasten, zijn al in 1949 ontworpen door de oprichter van String: Nisse Strinning. Sindsdien is de collectie van String uitgebreid met allerlei extra planken, haakjes, bakken en andere handige opbergelementen, maar ondertussen is het originele hekje van Nils Strinning altijd een constante factor waaromheen het gros van de andere ontwerpen gecentreerd werden gebleven. Wanneer je een wandkast uit de String Plus collectie in huis haalt, ben je dus gegarandeerd in het bezit van een iconisch, tijdloos stukje design.

String Plus serie: slimme opbergoplossingen voor elk huishouden

Het modulaire karakter van de String Plus collectie maakt dat deze collectie voor elk type woning een geschikte oplossing biedt. Zo is de Plus gangkast 58 cm met zijn kleine afmetingen en wandbevestiging de ideale opbergoplossing voor iedereen die klein woont. Doordat de zijkanten van deze wandkast bestaan uit het originele hekje van Nils Strinning, is er aan de zijkant van deze gangkast nog genoeg ruimte voor het ophangen van meerdere bakjes. Erg handig om bijvoorbeeld sleutels, pennen en andere prullaria in op te bergen! Maak jij daarentegen onderdeel uit van een groot huishouden? Misschien moeten jullie dan samen eens naar de Plus hal set large kijken. Dit exemplaar biedt met zijn vele haakjes en schoenenrekken ruimte aan de jassen en schoenen van minstens vijf man.

String Plus bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle producten uit de String Plus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.