Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

EYYE: Dutch design

EYYE is een typerend merk als het gaat om Dutch design. Het Nederlandse EYYE valt onder de Dutch Quality Group. Dit merk vormt een platform voor dit type design. EYYE geeft jonge Nederlandse ontwerpers de kans zich te ontplooien en hierdoor dé klassiekers van de toekomst te ontwerpen. En dan wel met de kernwaarden die voor EYYE belangrijk zijn: hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en aantrekkelijk geprijsd. Voor welk product je ook gaat, je bent er in elk geval zeker van dat je een echt Hollands product in huis haalt. De designproducten worden namelijk ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het doel van de ontwerpen van EYYE is toch wel om producten te ontwerpen die zich per definitie onderscheiden van de massa. Door de innovatieve technieken en de prachtige designs creëer je vrij eenvoudig met een of meerdere producten een persoonlijk interieur. Wie wil dat nou niet?

Update je interieur met designproducten van EYYE

Het mag duidelijk zijn dat elk product uit de collectie van EYYE een aanwinst is voor je interieur. De producten zijn een genot om naar te kijken, vaak voor meerdere doelen inzetbaar en zelf samen te stellen tot hetgeen je voor ogen hebt. Oftewel: producten die met je meedenken. Een collectie die ook wat extra aandacht verdienen zijn de Etcetera serie en de EYYE Cella banken serie. De banken uit deze collectie staan hoog op hun poten en hebben kussens die niet de hele breedte bestrijken waardoor ze er luchtig uitzien. Deze bank geeft je het comfort dat je verdient. Over comfort gesproken: de EYYE Puuro. De EYYE Puuro fauteuil die door de materiaalkeuze een luxueuze uitstraling krijgt. Door het design voelt deze stoel zich in vrijwel elke ruimte op zijn gemak.

EYYE bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten van EYYE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van EYYE en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij EYYE. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van EYYE veilig en vertrouwd online bestelt.