Fermob Balad

Fermob Balad is een schitterende collectie Fermob lampen voor buiten. Op de buitentafel zijn het echte blikvangers, maar dat zijn ze nog meer aan een haak of boom. Vooral als je meerdere Fermob lampen buiten bij elkaar hangt komen deze lampen helemaal tot hun recht. En voor een speels effect bevestig je de Fermob Balad lampen op verschillende hoogtes aan een touw. Zo krijg je een prachtige ‘collage’ van licht. Ook binnen misstaan deze lampen absoluut niet. De Fermob outdoor lampen zijn verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren: van aubergine tot wortel, dus er zit zeker een kleur voor jou bij. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Fermob Balad oplaadbare LED lamp 25 cm. Met zijn hoogte van 25 centimeter is hij geen muurbloempje, maar we geven toe dat hij aan de muur wel heel mooi zou hangen. Of wat dacht je van de Fermob Balad Mini?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Je kunt Fermob tuinmeubelen en verlichting met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de lampen collectie van Fermob in een handomdraai een stijlvolle, vrolijke en gezellige buitenruimte. De Fermob lampen voor buiten zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob Balad collectie. Met het licht van de Fermob outdoor lamp kun je na de schemering nog genoeg uurtjes lekker buiten blijven zitten. Lees hier meer over de oplaadbare lampen trend!

Zwoele zomeravonden met Fermob Balad

Is de Fermob Balad tafellamp van 25 centimeter niet groot genoeg voor je? Goed nieuws, er is een grotere versie verkrijgbaar! Namelijk de Fermob Fermob Balad oplaadbare LED lamp 38 cm, die een hoogte van 38 centimeter heeft. En waar de Fermob Balad oplaadbare led-lamp 25 cm twee instellingen heeft voor de helderheid (50% en 100%), heeft zijn grotere broer zelfs drie helderheidsinstellingen: 30%, 60% en 100%. En maak je geen grote zorgen over de energierekening: de Fermob Balad serie maakt gebruik van oplaadbare LED technologie. Zo zijn de vrolijkgekleurde lampen ideaal voor bij je gezellige barbecue of bij een lekker wijntje met vrienden. Wist je dat er ook een Fermob Balad Mini verkrijgbaar is? Bovendien verplaats je de lamp gemakkelijk naar waar je hem nodig hebt met het gelakte aluminium handvat. Hang jij je favoriete Fermob Balad lamp liever op? Ga dan voor een Fermob lamp standaard.

Balad Fermob bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob outdoor lampen uit de Balad serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Balad collectie en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Balad familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.