Kindertafel bij Flinders.be

Een kindertafel kopen doe je bij Flinders.be. Zoek je een kindertafel voor de kinderkamer? Bij Flinders vind je vooral een selectie speciale kindertafels. De kindertafels die je op de website vindt, kunnen allemaal tegen een stootje. Je kind kan uren spelen, tekenen en verven, de kindertafel zal het niet begeven. Sterker nog, de tafel zal het interieur van de kinderkamer een boost geven.

Sorteren op
Toon als:

1-10 van 10 producten

Kindertafels van bekende merken

Kindertafels hebben we genoeg. We hebben houten kindertafels, maar ook kindertafels van kunststof en van polypropyleen. We hebben mooie kindertafels van Magis (de zogenaamde Me Too Collection). Zo is de Little Flare kindertafel van Marcel Wanders een aanrader. Ook Kartell maakt prachtige kindertafels. Wat dacht je van de Bubble Club tafel of de leuke Gnomes bijzettafels van Philippe Starck. Kidsonroof heeft een unieke serie kindertafels, de VolumeZero Kindertafel is echt prachtig. We zijn altijd op zoek naar de coolste en mooiste kindertafels. We breiden ons assortiment voortdurend uit. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Vragen over een kindertafel? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke kindertafel. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte hoogte van de kindertafel? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Flinders heeft de mooiste:

  • Kindertafels
  • Kinderkamer tafels
  • Design kindertafels

Naast kindertafels heeft Flinders de leukste kinderaccessoires, kinderstoelen, kinderlampen en wanddecoratie voor de kinderkamer.

Naar boven