De hangende kunstplanten

Misschien heb je al genoeg staande planten in huis of op je werk. Dan kan de Designplants Hedera Hanger kunstplant wel eens iets voor jou zijn. Zo’n hangende plant ziet er vaak toch net wat specialer uit dan een standaard bosje bloemen of een plant in de hoek van de kamer. Deze plant blijft jaar in jaar uit mooi. Het maakt niet uit als je voor een langere tijd op vakantie gaat, of als je misschien wel eens vergeet de plantjes water vergeet te geven. Deze kunstplanten van Designplants kunnen daar namelijk hartstikke goed tegen. Een andere hangende plant is de Designplants Scindapsus hanger kunstplant. Ze zijn prachtig: de kunstplanten!

Je favoriete kunstplanten op een rijtje

Wat is jouw lievelingsplant? Misschien wel de Monstera? Dan is de Designplants Monstera kunstplant 100 iets voor jou. Een mooie volle plant met prachtig grote bladeren. Door de imposante uitstraling komt deze plant goed tot zijn recht in een grote pot. Je kunt hem naast je bank zetten, of in de slaapkamer. Deze plant voelt zich eigenlijk overal wel thuis! Enkele andere eyecatchers zijn toch wel de Designplants Cycas palm kunstplant 80 en de Designplants Areca palm kunstplant. Krijg jij ook zo’n vakantiegevoel als je palmbomen ziet? Dan brengen deze planten het vakantiegevoel mee naar jouw huis. Geef de palmboom maar een mooi plekje!

Kunstplanten van Designplants

De kunstplanten die Flinders in haar assortiment heeft, zijn van het bekende designlabel Designplants. Flinders is officieel dealer van Designplants. Dat betekent dat wij alle kunstplanten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kunstplant en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kunstplant van Designplants, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vragen over kunstplanten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een van onze kunstplanten. Wat is de exacte afmeting? Hoe hang je hem op? Dit kunnen allemaal relevante vragen zijn voor jou. Bel gerust onze klantenservice of neem contact met ons op per e-mail. Wij staan graag voor je klaar! 

Planten
Filters
Merk
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Op voorraad