Trolleys

Design trolleys

Trolleys zijn bijzonder multifunctionele meubels. Een trolley of roltafel kan gebruikt worden om eten, drinken en andere spullen van A naar B te brengen maar kan ook gebruikt worden als handige opberger of als stijlvolle bijzettafel. Met onze design trolleys op wieltjes kun je je trolley zo naar iedere ruimte toe rollen. De Livingstone Design Carry Troller van Livingstone Design past helemaal in dit straatje. Prachtig met een mooie plant of verschillende woonaccessoires. Op de twee planken kun je daarnaast ook een heleboel andere spulletjes kwijt. Omdat een trolley in ieder interieur past, maar niet iedere inrichting hetzelfde is, vind je bij Flinders veel verschillende trolleys. Praktisch én stijlvol, zo hebben we het graag! Onze selectie trolleys zijn de mobiele oplossing voor zowel binnen als buiten. Heb jij al een favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 40 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 40 producten Terug naar boven

Design trolleys bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design trolleys van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design trolleys van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een trolley, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.