Badkamertrend: Bohemian Vibes

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Om het gevoel van buiten in een badkamer naar voren te halen, mag groen in de vorm van planten niet ontbreken. In de badkamertrend Bohemian Vibes treden zowel sfeer als frisheid op de voorgrond. De kleur groen brengt rust en planten geven jou en een ruimte tegelijkertijd energie. Plaats je plant(en) in een mooie plantenbak en geniet er elke dag optimaal van. Groen kun je perfect mixen met houten elementen, rieten meubels en zowel gouden als messing details om tot een verbluffend geheel te komen. Zorg er wel voor dat jouw badkamer(spa) dé plek is om heerlijk te ontspannen.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze badkamertrend

Voeg intercontinentale badmatten, handdoeken en opbergers toe en geef je 'saaie' badkamer in een handomdraai een wereldse look. Met badkamerverlichting til je deze ruimte naar een hoger (sfeer)niveau en daar passen zowel messing als gouden lampen goed bij. De materialen messing en goud zorgen er ook voor dat een ruimte een warme uitstraling krijgt. Een rieten fauteuil, een vrolijke badmat of een messing lamp? Deze selectie producten helpt jou in elk geval de badkamertrend Bohemian Vibes in huis te halen.

Kleurentrends in de stijl van Bohemian Vibes

In deze trend draait het vooral om vergrijsde en neutrale kleuren die zich goed laten combineren met bijvoorbeeld groene, houten en messing elementen. Zo vallen onder meer de accessoires en verlichting in deze kleursetting extra op. Met deze soort kleuren breng je ook rust aan in de badkamer zodat je een plek hebt waar je helemaal tot jezelf komt. De vier verfkleuren sluiten naadloos aan op deze badkamertrend en komen nog meer tot hun recht als je ze met elkaar mixt. Deze Modern Emulsion verf van Farrow & Ball komt goed van pas in ruimtes als de badkamer die intensief worden gebruikt.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de badkamertrend Bohemian Vibes? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.