Kleurtrend: Red Earth

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
De kleur Red Earth van Farrow & Ball straalt enorm veel warmte uit waardoor een woonruimte in een handomdraai knus oogt. Het is een combinatie van de kleuren rood en geel. Door de fijne kwaliteiten van de kleuren te mengen, ontstaat deze trendkleur. Het is een kleur die binnen en buiten met elkaar verbindt en optimaal in elkaar over laat lopen. We geven je een flinke dosis inspiratie zodat jij je woning intiem kunt inrichten waardoor deze uitnodigt om tijd door te brengen.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze kleurtrend

De warme terracottakleur versterkt het gevoel van thuiskomen. De reactie van deze natuurlijke kleur op de veranderingen in licht is schitterend en functioneel. De kleur wordt nog dieper en intiemer zodra het daglicht langzamerhand verdwijnt en het avondlicht zijn intrede doet. Om deze trendkleur naadloos aan te laten sluiten op je interieur, hebben we een selectie producten samengesteld. Warme aardetinten in combinatie met hout werkt erg goed als je je woning van extra sfeer wilt voorzien. We laten je zien met welke producten je interieur naadloos aansluit op de trendkleur Red Earth.

Speel met het gebruik van deze trendkleur

We zagen net al dat je niet per se je muur de trendkleur Red Earth hoeft te geven, maar met andere warme elementen ook een heel eind komt. Red Earth zet je in de schijnwerpers door de omgeving juist neutraal te houden met kleuren als roomwit, beige en bruin. Deze kleuren harmoniëren en geven de trendkleur een erepodium om op te schitteren. Op zoek naar contrast? Mix de trendkleur met blauw zodat hij nog sterker tot zijn recht komt. Blauw kan in de vorm van verf, maar je kunt ook met meubels, gordijnen en accessoires werken.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Red Earth? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.