Tuintrend: Jardín Botánico

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Kom jij na een drukke werkdag helemaal tot rust in de natuur? Opsnuiven van extra zuurstof en de stilte doen wonderen. De botanische trend is dan absoluut iets voor in jouw tuin. Op je balkon of terras kan natuurlijk ook. Een volgroeide omgeving boordevol mooie en grote planten. Door dit een te maken met je buitenmeubels, kies je voor natuurlijke materialen zoals het trendy rotan of metaal in de kleuren groen, geel en beige. Een fraaie hangmat, relaxfauteuil of schommelstoel tovert jouw buitenruimte om tot dé ultieme relaxplek.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Wil jij opgaan in je eigen botanische zomertuin? Met deze mooie productselectie voor de tuin, het balkon of je terras ben je helemaal on trend. Alle kleuren groen, van vergrijsd tot helder groen, en geel zien we terug in deze botanische trend. Speelse effecten mogen daarbij absoluut niet ontbreken. Hangen, schommelen en slingeren zoals een tropisch aapje doe je met deze items. Je creëert al gauw het ultieme relaxgevoel en je krijgt ondertussen misschien wel het gevoel alsof je op vakantie bent in eigen land. Hoe fijn is dat?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Jardín Botánico? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.