Woontrend: Looks a lot like Christmas

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de maand december verdient je woning een extra gezellige en sfeervolle look. Zo gaat de kerstsfeer in huis verder dan alleen de traditionele kerstboom, geijkte lampjes en sierlijke guirlandes en kransen. Deze tijd van het jaar is bij uitstek het moment om van je interieur een warm geheel te maken. De gezellige etentjes met je partner of gezin geef je een feestelijk tintje door de eettafel, eetkamerstoelen en accessoires op elkaar af te stemmen. Door te kiezen voor zachte, warme materialen en kleuren in je woonkamer zit je gegarandeerd goed. Met een heerlijk plaid kleed je elk meubel aan en creëer je tegelijkertijd een warme ambiance. We hebben een aantal producten voor je geselecteerd waardoor de feestmaand zonder twijfel extra stijlvol wordt.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Velvet is een erg geliefde stof die nog lang niet uit de mode is. Het is een mooi materiaal voor een bank, stoel of kussen om je woning direct meer sfeer en warmte te geven. Om de woontrend Looks a lot like Christmas door te voeren in een groter deel van je interieur, mogen verlichting en accessoires uiteraard ook niet ontbreken. Deze elementen zorgen voor het ultieme decembergevoel in huis. Benieuwd met welke producten je dit bereikt? Deze selectie producten sluit er naadloos op aan.

Kleurentrends in de stijl van Looks a lot like Christmas

Om ook de kleur op je wand(en) in deze sfeer te brengen, kun je het best een warme tint als basis nemen. Zo leent een fraaie offwhite of taupe kleur zich daar goed voor. Hierdoor voelt het geheel aardser, vriendelijker en natuurlijker aan. Om een intieme ruimte te creëren waar warmte en gezelligheid centraal staat, maken we graag gebruik van kleuren met een roodbruine ondertoon. Diepe donkere kleuren zijn ook favoriet, geven een ruimte een chic karakter en laten gouden accenten extra mooi tot hun recht komen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Looks a lot like Christmas? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.