Woontrend: Ronde vormen

Op gepost door Sandra Meier in Woontrends
We zien momenteel veel ronde en organische vormen. Ronde vormen zijn zacht en vriendelijk, maken je huis rustgevend en uitnodigend en zijn, doordat ze minder ruimte innemen, ideaal voor kleine ruimten. Wat ook fijn is dat de trend Ronde vormen goed te combineren is met andere trends zoals de nog steeds heel geliefde trend natuurlijk en puur. In die trend voert vooral de Scandinavische woonstijl de boventoon. Werk met lichte, neutrale kleuren, mix deze met natuurlijke materialen als hout, wol en glas en creëer zo een plek waar je je na een drukke dag kunt terugtrekken om weer tot jezelf te komen.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Doorbreek de rechte lijnen in huis door meubels en woonaccessoires met ronde vormen toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor ronde eet- of bijzettafels, organisch gevormde vazen en quirky houten vogeltjes. We zien de ronde vormen uiteraard ook terug in verlichting. Creëer een interessant contrast door hanglampen met een metalen, glazen of stoffen kap onderling te combineren. Met deze producten speel je helemaal op de woontrend Ronde vormen in en ontstaat een spannend geheel in een woning.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Ronde vormen? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Sandra Meier

Over de auteur

Sandra Meier

Sandra deelt op haar blog Accessorize your Home haar laatste vondsten over wonen 'with a Scandinavian twist'. Enkele van haar favoriete onderwerpen zijn keramiek, textiel en Scandinavisch design.