Woontrend: Sea Breeze

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
In de woontrend Sea Breeze staat de behoefte om ons te willen onderscheiden van anderen centraal. We gaan daarom op zoek naar exclusiviteit in de vorm van limited editions. Het gaat in deze trend vooral om speciale belevingen die voor altijd een herinnering achterlaten en een plek in huis verdienen. Dit kan bijvoorbeeld die ene vakantie aan zee zijn met de wind door je haren en de zilte zeelucht. Rust, sereniteit en harmonie geven deze trend vorm waar hemelsblauw duidelijk op de voorgrond treedt.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

De kleur hemelsblauw accentueert het ongrijpbare en de onaantastbare luxe in de woontrend Sea Breeze. We zien in deze trend een duidelijke mix van de kleur blauw in combinatie met de materiaalsoort hout. Ondanks dat de kleur blauw van zichzelf een koel karakter heeft, brengt de materiaalsoort hout deze trend perfect in balans en voegt daarbij het stukje warmte toe. Met deze onderstaande mix van producten creëer je een warme, frisse en toch subtiele sfeer in huis.

Kleurentrends in de stijl van Sea Breeze

Hemelsblauw gaat goed samen met zowel zandtinten als crèmekleuren. Het geheel krijgt een frisse uitstraling door (licht)geel in het kleurenpalet te verwerken. Met subtiele ribbelstructuren, lichte houtsoorten en kleuren die scihtterend in elkaar overlopen, implementeer je een oase van rust in elk woonhuis. Deze vier verfkleuren horen helemaal thuis in de trend Sea Breeze en geven je interieur een bijzonder karakter. Door verschillende tinten blauw te gebruiken, geef je je huis ook meer diepte.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Sea Breeze? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.