Naar boven
Sorteren op

1-36 van 81 producten

Oer-Hollandse herkomst

Ondanks de Engelstalige naam is WOOOD Exclusive een oer-Hollands merk. Het distributiecentrum van WOOOD Exclusive is gevestigd in Zwaagdijk-Oost en vanuit hier zijn bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. WOOOD komt uit dezelfde koker als de populaire lifestylemerken vtwonen en BePureHome. De producten van deze labels worden namelijk grotendeels geproduceerd door De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen en een zeer goede naam opgebouwd. Het zal je dan ook niet verbazen dat lang niet alle producten in landen als China, India en Indonesië worden vervaardigd, maar ook voor een groot deel in de Nederlandse fabriek. Dit geeft de collectie van WOOOD Exclusive nog meer eigenheid.

De vooordelen van WOOOD Exclusive

Zoals gezegd wordt meer dan zestig procent van de WOOOD Exclusive meubels gemaakt in Nederland. Niet alleen ben je zodoende verzekerd van een snelle verzending, ook zijn de distributiekosten lager én de kwaliteit van de producten hoger. Kenmerkend voor de collectie van WOOOD Exclusive is dan ook het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen en – niet geheel onbelangrijk – een uniek ontwerp. De WOOOD Exclusive Suze fauteuil is hier een perfect voorbeeld van. Het houten frame en de katoenen zitting maken dit WOOOD Exclusive zitmeubel tot een heerlijk zitmeubel voor binnen. En wat dacht je van de Troy tafel 180x90? Deze elegante eettafel van WOOOD Exclusive is gemaakt van essenfineer en dankzij de slanke vormgeving echt een plaatje om te zien.

WOOOD Exclusive bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD Exclusive. Dat betekent dat wij alle producten van WOOOD Exclusive kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van WOOOD Exclusive en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van WOOOD Exclusive gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 12 beoordelingen.