WOOOD zetels

De collectie WOOOD zetels biedt jou voldoende mogelijkheden om een zetel naar jouw smaak uit te kiezen. Een zetel moet dé plek voor jou vormen waarop je na een dag werken eens even lekker neerploft. Het is een aankoop die je niet vaak doet en daarom moet hij supercomfortabel zijn, lang meegaan en er het liefst ook nog mooi uitzien. Een WOOOD Bean hoekzetel links is minimalistisch vormgegeven waardoor hij het in vrijwel elke ruimte goed doet. Door de keuze voor leer, krijgt hij een wat stoerdere look waardoor hij ook goed uit de voeten komt in een wat stoerder, industrieel interieur. Door de chaise longue heb je hoe dan ook genoeg ruimte om eens lekker op de zetel te liggen en een momentje voor jezelf te pakken.

Actie: 20% korting op de Gravure collectie van Woood

Je ontvangt nu korting op de gehele Gravure collectie van Woood.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-29 van 29 producten Sorteren op 1-29 van 29 producten Terug naar boven

Alles over WOOOD

Als je de merknaam WOOOD ziet, denk je misschien direct aan meubels van alleen hout. Dat is toch echt niet het geval. WOOOD heeft een collectie met veel houten meubels, maar ook metalen en kunststof meubels komen aan bod. Leuk om te weten: WOOOD produceert meer dan de helft in Nederland. Maar waar komt het idee voor deze naam vandaan? Dat ligt eigenlijk vrij simpel, want de meubels zijn grotendeels van hout gemaakt en hebben het FSC certificaat. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit bossen waar op een duurzame manier met het materiaal wordt omgegaan. Redenen genoeg om je keuze te laten vallen op een meubel van WOOOD.

Een WOOOD zetel: ga jij voor leer of stof?

In de collectie van WOOOD vind je verschillende zetels in de Bean serie. Een zetel van leer of stof? Dat is de keuze die je dient te maken in deze serie zetels. De stoffen variant is de WOOOD Exclusive Bean 3,5-zits ban. Deze WOOOD zetel heeft helaas geen chaise longue, maar biedt wel plek voor in elk geval drie mensen. Als je het extra knus wilt maken, kan een vierde persoon er ook nog wel bij. Door het design van deze zetel nodigt hij je eigenlijk al direct uit om plaats te nemen. En wie wil dat nou niet op een zetel met zo’n mooi design? Door de kleur en het design doet deze WOOOD zetel het in veel verschillende woonkamers heel goed.

WOOOD zetels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD. Dat betekent dat wij alle WOOOD zetels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.